MIU!

17 helmikuuta 2009

Peltipurkkiesittelyjen väliin jotain muutakin. Esittelyssä yksi arjen pikkuapulainen ja sulostuttaja. Ei mikään välttämättömyys, sillä tulin ilman toimeen noin kolmekymmentä vuotta. Sitten olin ystäväni kanssa yhdistetyllä työ- ja huvi, ostos- ja messumatkalla New Yorkissa. Vietimme yhden sataisen lauantaipäivän MoMAssa eli The Museum of Modern Art eli modernin taiteen museossa. Samalla kävimme myös museon kuulussa kaupassa, MoMA Storessa.

Museokaupasta mukaan tarttui tämä pieni kirjanmerkki. Se ei maksanut juuri mitään, oli vieläpä alennuksessa ja dollarin kurssi edullinen suomalaiselle. Kooltaan kirjanmerkki on 4 cm x 7,8 cm ja materiaali on muovia. Sittemmin se on matkannut mukanani, vaikka se ei olekaan kovin käytännöllinen kirjanmerkki matkustettaessa. Se putoaa ja kadottaa paikan helposti, jos sitä käyttää kuten se on tarkoitettu. Usein matkatessani, tungen kisumerkin vain kirjan väliin ja toimiihan se niinkin.



Mukavaa, kun on pieni asia joka ilahduttaa ja muistuttaa keväisestä New Yorkin matkasta yhdessä rakkaan ystävän kanssa! Kuvausalustana on lauantaina itselleni ystävänpäivälahjaksi ostamani kirja "Kretongista printtiin". Sopi sievästi kirjanmerkin väreihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground