BETONIPUUHASTELUA.

10 toukokuuta 2011

Kuten aiemmin vähän vihjailinkin, vappupäivällä puuhastelin ensi kerran betonin kanssa. Hauskaa oli! Summamutikassa lapoin tonnikalapurkilla kuivabetonia ämpäriin ja kaadoin kastelukannusta vähän vettä päälle ja sekoittelin porakoneeseen kiinnitetyllä "vatkaimella". Äiti ystävineen oli kiltisti kerännyt minulle nopealla varoitusajalla maitopurkkeja muoteiksi. Sisämuoteiksi kaivelin varastoistani normaalia isompia lämpökynttilöitä, niitä löytyy Ikeasta.


Kauhoin betonivelliä maitopurkkeihin ja laitoin isot lämpökynttilät keskelle purkkia. Teippasin netistä lukemani ohjeen mukaisesti kynttilät kiinni, mutta laitoin vielä kiviä painoksi, jotta tuikkukuppi jäisi tarpeeksi syvälle. Satuin teipin hakumatkalla autotallista huomaamaan isoja jugurtti- ja kissanruokapurkkeja ja lennossa päätin kokeilla niitäkin muotteina.



Tuloksena ihan kohtuullisesti onnistuneita tuikkukuppeja! Olisi vain pitänyt tehdä enemmän erikokoisia, nyt ovat turhan samankorkuisia, mutta näitähän voi tehdä lisää, sillä kuivabetonia jäi vielä... Sormet jo vähän syyhyävät kokeilemaan kaikenlaisia muitakin muotteja!

4 kommenttia:

  1. Oijjoi, ompas tosi rouhean tyylikkäät!

    VastaaPoista
  2. Kiitsis! :) Tykkään myös tosi paljon "teollishenkisestä" rouheudesta.

    VastaaPoista
  3. Aivan mielettömän hienoja! Voi että! Haluaisin samanlaisen industrial-henkisen kynttilämeren meillekin. <3

    VastaaPoista
  4. Kiits! :) Sitten vain betonihommiin siellä! Vähän sotkuista, mutta helppoa!

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground