HALO DESIGN HARRI KOSKINEN.

06 lokakuuta 2015



Lämpökynttilälyhtyjen kokoelma senkuin kasvaa. Kun yhden Harri Koskisen Iitalan Halo -lyhdyn ostin niin taisin antaa itselleni luvan kerätä koko sarjan.  :) Kirkas ja harmaa saivat seuraa vihreästä. Samalta kirppis reissulta olisi löytynyt myös turkoosi {7 euroa} ja parina myyty setti punaisia { 45 euroa/pari}, jäivät kirppikselle. Vihreä alitti juuri ja juuri kipurajan maksamalla kuusi euroa. Jälkeenpäin mietin onko sillä eurolla niin väliä?



Joillekin suht saataville jutuille asetan mielessäni ylärajan mitä suostun kirppiksellä maksamaan ja siitä sitten ei tingitä. Esimerkiksi kesäpesälle keräämäni vanhat lasit saavat maksaa vain 1,50/kpl, paitsi isoin koko vähän enemmän. Pari Krouvi-tuoppia puuttuu täydentämästä sarjaa, niistä suostun pulittamaan neljä euroa, eikä pohjassa saa olla Karhu-oluen logoa {kylkkärikamaa}. Sitten on niitä juttuja joita ei juuri kirppiksillä näe, mutta jotka kovasti toivoisi omistavansa - niistä voin ihan vähän enemmän maksaa. Mutta en paljon.




Kävin leffassa ja sitä ennen piti kuluttaa vähän aikaan, suuntasin Stockalle. Tein virheliikkeen ja menin alakerran kukkaosastolle. Enkä tietenkään päässyt ulos kaupasta ilman ostoksia. Kaupunkilainen siirtolapuutarhuri osti sitten purkillisen Kekkilän Syyslannoitetta, pienen pienen mehikasvin ja kuvissa näkyvän Pagodipuun Sophora prostrata 'Little Baby'. Pagodipuun etiketissä oli mainittu sitä käytettävän japanilaisissa temppeleissä. Eipä enää sen jälkeen tarvinnut miettiä ostanko vai en. :) 



Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground