ORAVANPESÄ 10-VUOTTA!

23 marraskuuta 2018


Hyvää syntymäpäivää tälle Oravanpesä-blogille! 

Kymmenen vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen postauksen, aloitin Aleksis Kiven Seitsämästä veljeksestä tutulla Oravan laululla. Ihan vain siksi, että halusin jonkun erityisen ensimmäisen postauksen, mutta en tiennyt mistä aloittaa. Oravan laulu siksi, että siinä lauletaan oravanpesästä. :)



Ennen tätä blogia ehdin kirjoitella pari vuotta blogia, joka on sittemmin haudattu bittiavaruuteen. Blogiurani on siis kestänyt jo yli kymmenen vuotta. Ensimmäinen blogini oli kuvaton ja aihepiiri oli siihen aikaan kovin suosittua "haircuttia" eli kevyttä avautumista. :) Mitä enemmän tutustuin blogimaailmaan, sitä enemmän aloin kaivata paikkaa, jonne laittaa kuviani ja jakaa rakastamiani asioita samoja juttuja tekevien kanssa.



Kymmenessä vuodessa on tapahtunut paljon. Sen aikana olen mm. asunut neljässä asunnossa, olen ostanut siirtolapuutarhamökin ja olen työskennellyt kolmessa eri työpaikassa. Muitakin pieneimpiä ja suurempia muutoksia ja elämänmullistuksia on ollut ihan tarpeeksi. Onneksi on yksi asia, joka on pysynyt mukana koko ajan - Murunen. 






Blogin aiheet ovat pysyneet aika samoina koko kymmenen vuoden ajan. Sisustusta, designia, taidetta, kirppariostoksia ja roskalavalöytöjä. Nykyään harvakseltaan on juttua askarteluista, joskus Japania siellä täällä, kissoja ja oravia. Silloin tällöin reissukuulumisia, postikortteja matkoilta ja kirjaesittelyjä. Viime aikoina kasviaiheet ovat lisääntyneet. Tämä keräilijäsielu on hieman hurahtanut huonekasveihin. Seitsemän vuotta sitten parvekepuuhastelu siirtyi siirtolapuutarhaan ja omaan Oravankesäpesä-blogiin. Näiden aiheiden parissa jatketaan varmasti edelleenkin.

Mahtavaa, että olet löytänyt tiesi tänne! Olet tervetullut uudestaankin. :)


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

10 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground