TULPPAANIKIMPPU JA HARMONIKKA.

04 maaliskuuta 2018


Vuoden ensimmäinen tulppaanikimppu päätyi kotiin kauppareissulta. Ihana sekavärikimppu vaaleanpunaisine sävyine puhutteli tällä kertaa eniten. Kotona kimppu päätyi maljakkokokoelmani uusimpaan tulokkaaseen Tamara Aladinin suunnittelemaan Harmonikka-vaasiin.



Löysin maljakon jo viime vuonna Pihlis Kirppikseltä. Pysähdyin itsepalvelukirppiksellä kiinnostavan pöydän eteen tutkailemaan tarjontaa ja erityisesti kiinnostavaa maljakkoa. Samassa vierelläni oli iäkkäämpi rouva, joka kertoi olevansa pöydän myyjä ja laskevansa maljakon hintaa, jos ostaisin sen. Rouva tinki vitosen hinnasta pois ja laskeskelin käteistilannettani ja todettuani rahaa löytyvän tarpeeksi kiikutimme yhteistuumin myyjän kanssa maljakon kassalle. Sain sen kahdellakympillä. 

Onko muuten mitään ärsyttävämpää kuin kirppikset, jotka eivät hyväksy kortteja maksutapana? Varsinkaan, jos pankkiautomaattia ei ole nurkan takana. No, Pihlis Kirppiksen vieressä on kyllä, mutta ainakin kerran se on ollut epäkunnossa, kun olisin tarvinnut rahaa.



Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

  1. Vai on sinulla vuoden ensimmäinen tulppaanikimppu! :)
    Kauniin sellaisen oletkin kyllä löytänyt ♥

    Minä muistan ikuisesti, kun menin kerran kirppikselle ihan ohimennen katselemaan ja sieltähän löytyi sitten vaikka mitä aarteita! Olin aivan onnesta soikeana, kunnes pääsin kassalle: vain käteinen käy ja minulla ei sellaista tietenkään ollut. Kirppis oli vieläpä menossa kiinni, joten melkein jo itkua väänsin joudunko jättämään kaiken ihanuuden sinne.. onneksi olin autolla, joten ehdin kuin ehdinkin ajaa hakemaan rahaa automaatilta ja ihan viime minuutilla sisälle maksamaan ostokseni, jotka odottivat kassalla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Luulisi korttikoneen puuttumisen olevan iso myynnineste, mutta ei kai sitten liian iso. Onneksi sait aarteet ostettua! :)

      Poista
  2. Ihanat tulppaanit <3 Tuo on tosiaan ärsyttävä tilanne, jos kortti ei käy, kun harvoin nykyään enää on käteistä mukana. Mukavaa uutta viikkoa Sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Todellakin ja luulisi olevan eduksi myynnillekin, että kortit käy. Moni varmasti tekisi helpommin heräteostoja.

      Poista
  3. Kaunis maljakkolöytö ja tulppaanit tuovat kevään! <3

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground