KRANSSITEHTAILUA.

18 marraskuuta 2018


Blogiyhteistyö: Huiskula

Harmaat marraskuun päivät vaativat kotiin jotain erityistä kaunistusta, vaan on vielä vähän aikaista jouluisille jutuille. Kranssihommat tuntuvat olevan monellakin tähän vuodenaikaan mielessä ja siihen puuhaan ryhdyin itsekin. Sain Huiskulalta ihanan kukkalähetyksen* ja loput materiaaleista haalin kotoa ja oksat siirtolapuutarhan haketusalueelta.



Värkkäsin kolme erilaista, modernimman sorttista kranssia kotia koristamaan. Ensimmäisessä on käytetty kahta erilaista eukalyptusta* ja skimmiaa*. Oksa on luultavasti jonkun kanssasiirtolapuutarhurin omenapuusta. Tämä kranssi pääsi koristamaan asuntoni ainoaa väliovea -kylppärinovea.



Toinen, triangelinmallinen kranssi on koottu kolmesta oksasta, jotka sidoin yhteen juuttinarulla. Epäilen oksien olevan myös jonkun toisen puutarhurin omppupuun vesiversoja. Tähän kranssiin yhdistin harmahtavaa eukalyptusta*, nuppuista mimosan* oksaa, harmaata chasmanthiumia* ja kochiaa*. 




Kolmas kranssi päätyi asunnon ulko-oveen tervehtimään kotiintulijaa. Tähän kranssiin sidoin kahta erilaista eukalyptusta*, toinen on värjättyä ja toinen on pienempi lehtistä vihreää. Lisäksi kranssissa on mimosaa*, chasmanthiumia* ja kochiaa*.




Oravankesäpesä-blogissa on esittelyssä tekemäni perinteisempi havukranssi, käy kurkkaamassa!

*Kukat saatu blogiyhteistyönä Huiskulalta.



Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground