PUNAISET JA PYÖREÄT.

04 kesäkuuta 2009

Ehdoton lempivärini kautta aikojen on ollut punainen. Värin sävyt vain vaihtelevat yleisten trendien mukaan, välillä suosikki on ollut vaaleanpunainen, joskus viinipunainen tai luumu. Nyt suosikki on kirkas, peruspunainen.

Kotini on puna-valkoinen. Suuret pinnat ja osa kalusteista on valkoisia, punaista on piristeinä siellä täällä. Muodoista suosikkini on pyöreä, ympyrä ja pallo. Punaista yhdistettynä ympyrän muotoon löytyy muutamia juttuja kotonani.


Matto on ainakin viitisen vuotta sitten ostettu Indiskasta. Matto on ns. keittiön mattoni. Se on suuri vitsi, koska tässä asunnossa ei ole keittiötä, ei edes komeroa. Keittiö on yhtä kuin tiskiallas, pieni liesi ja jääkaappi huoneen nurkassa.Peilin olen ostanut myös n. viisi vuotta sitten Turusta, vanhan tavaran liikkeestä, jonka nimeä en enää muista. Enkä edes tiedä on kyseistä yritystä edes enää olemassa. Peili maksoi muistaakseni 20 €. Näin sen iltalenkillä ikkunassa ja kävin tuijottelemassa sitä useasti ennen kuin rohkaistun ja uskalsin mennä sisälle liikkeeseen.

Peilin yläpuolella oleva pyöreä punainen on palohälytin. Se ei tosin ole toiminnassa. Sain sen syntymäpäivälahjaksi ystävältäni joitakin vuosia sitten. Oli kuulemma ollut minun näköiseni! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground