PARVEKKEEN KESÄASU osa 1

27 kesäkuuta 2010


Kun japanilainen minimalismi kohtasi suomalaisen hyötyruukkupuutarhan samalla parvekkeella, on tulos tämän näköistä. :) Yksi seinusta näyttää hyvinkin japanilaiselta, verivaahtera ja kaksi erilaista kivikkokasvia vaaleissa rouheissa ruukuissa, bambumattoa ja betoniseinää. Lisää japanilaisuutta toisella seinustalla olevalla hyllyköllä, pieniä sammalmättäitä betoniruukuissa. Siitä hyötypuutarhaosuudesta myöhemmin...

2 kommenttia:

  1. Onpas kaunis tuo verivaahtera! (Siis jos se on tuo tuolla ylimmässä kuvassa. :D) Onko siulla kokemusta että kestääkö tuo ruukussa talvehtimista?

    VastaaPoista
  2. Kyseessä on tosiaan japanilainen verivaahtera. Viime vuotinen {http://outoorava.blogspot.com/2009/08/verivaahtera-rakkautta.html} yksilö ei kestänyt viime talvea ruukussa. Vuosi sitten myyjä lupaili, että talvehtiminen olisi mahdollista riippuen talvesta. Viime talvi ei sitten ollut se suotuisin mahdollinen.
    Lasitettu parveke tai kasvihuone voisi jeesata säilymisen kanssa, minä käärin vaahteran maakuualustaan, mutta se ei riittänyt. Tänä vuonna uusi yritys. :)

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground