KIRJAPINOSSA osa 1.

01 joulukuuta 2010


Viime aikoina sängyn viereinen kirjapino on kasvanut useammalla, kauniilla kirjalla. Kirjoilla, jotka ovat blogeista tuttuja. Ensimmäisenä on Brooklyn Diary -Walk, Shop, Eat, Home and Studio. Kymmenen eri valokuvaajan ikuistamana ja dokumentoimanan 21:n taitelijan Brooklyn. Kirjan on kuratoinut {toimittanut kai suomeksi} Lena Corwin.

Kirja taisi tulla ensimmäisenä vastaan Lenan blogissa, sittemmin useissa muissa blogeissa. Tein pikaisen ostopäätöksen alla olevan kartan perusteella. :) Ja pienoisella toiveella päästä uudestaan New Yorkiin joku päivä ja jos pääsisi sitten käymään Brooklynissä, joka kirjan sivuilla näyttäytyy viehättävänä.







Kirja on jaettu osiin: walk, shop, eat, home ja studio. Taiteilijat jakavat omia suosikkejaan, jotka eivät vältttämättä ole juuri niitä turistioppaissa mainittuja ja yleisesti tunnettuja paikkoja. Lopussa on aukeamallinen osoitteita, joissa syödä ja shopata. Itseäni viehättävät eniten työhuonemiljööt. Kurkistus luovan ihmisen työtilaan on aina yhtä inspiroivaa! Ah ja matkakuumekin taitaa olla nousussa...

2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground