JOSKUS KÄY TUURI... ♥

13 tammikuuta 2011


Viime vuoden lopulla minulla kävi todellinen tuuri pari kertaa. Ensiksikin Jokkemaan ihana Jokke otti yhteyttä ja kyseli haluaisinko hänelle tarpeettomat Arabian mustat kukkaruukut omakseni ja tottakai halusin! Tositoimiin toinen ruukuista pääsi joulun jälkeen, kun pyhien aikana kuivuneen nauhaköynnöksen tilalle ostin uuden.

Kiitos vielä kerran!


Toisen kerran tuuri kävi, kun aamulla töihin mennessä kiersin jätehuoneemme kautta roskapussia sinne kiikuttaen. Matkalla portaita alas mietin, että vähään aikaan ei olekaan roskahuoneesta mitään löytynyt. Ensi silmäyksellä ei näyttänyt nytkään olevan, kunnes käännyin poistuakseni paikalta ja nurkassa nökötti rottinkinen lehtiteline. Kiireesti nappasin sen mukaan, kävin viskaamassa sen ovesta sisään ja juoksin ratikkapysäkille.

Ei sillä, että olisin tiennyt tarvitsevani rottinkista lehtitelinettä tai varsinkaan haluavani sellaista, mutta nyt kun sellainen on niin kivasta käy yhteen villasukkia täynnä olevan vasun ja Mammaltani perityn nojatuolin kanssa.

4 kommenttia:

 1. Ihanat löydöt, tuollaisista saa iloa pitkäksi aikaa ♥

  VastaaPoista
 2. No, niinpä! Ja tavarako muka ei tuo onnea... :)

  VastaaPoista
 3. Eipä kestä! Se sinun pakettikin on tosi antoisa, nyt se on hillottu talteen ja odottaa kohtaloaan :D

  Minä kun ramppaan kierrätyskeskuksessa alvariinsa, niin sitten aina huomaan että tuossa nyt olisi tuo mitä se ja se on kaipaillut ;)

  VastaaPoista
 4. :) Toivottavasti se tuottaa yhtä paljon iloa, kuin omani!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground