PENKKI.

23 toukokuuta 2011

Löytämäni penkki teki nopean retken vanhempieni luokse. Sen aikana penkki sai neljännen jalan, heiluvat jalat tukevoituivat ja se sai mustan värin pintaansa. Voi miten tyylikäs siitä tuli! Äitinikin olisi voinut pitää sen, vaikka alunperin naureskelikin löydölleni.
3 kommenttia:

 1. Tulipa siitä hieno! Olen nyt jonkin aikaa käynyt lukemassa blogiasi ja tykkään kovasti. Oravanpesässä tuntuu olevan rauhallista, kaunista ja seesteistä - ei varmaan aina ole, mutta olet luonut mukavan tunnelman blogiisi!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka sinun parveke alkaa jo puhjeta siellä Suomessa kukkaan!

  Mä palaan nyt sunnuntaina kotiin, voi rääh, en tahtoisi vielä! Voisin jäädä tänne tekemään vielä vaikka kuinka paljon kaikenlaista!

  Ollut mahti reissu kyllä kaikinpuolin, mutta kerron sitten lisää kun nähdään! Joten tapaamisiin!

  VastaaPoista
 3. Marie: Kiitsistä kiitsis! :) Tervetuloa kurkkailemaan vastaisuudessakin! Kiireen pyrin jättämään työpaikalle ja tekemään kodista mukavan rauhoittumispesän, välillä tosin tuppaa kaaostumaan koko kämppä... :)

  r2d2: Jesh, se on parvekehanami nyt! :) Varo vaan, voi käydä niin että et pääse kotiin, kun Islanti on vähän taas tuprutellut... ;) Vähänkö odotan, että kuulen mitä kaikkea olet ehtinyt Japanissa puuhastelemaan. Nähdään pian!?

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground