OTOKSIA JUHANNUKSESTA.

13 heinäkuuta 2011

Muutama työpöydälle unohtunut otos juhannuksesta. Niin, taas parveketta. :) ankeaa, mutta sisällä on vieläkin ankeampaa, kun joku kumma ripottelee vaatteita ja muita tavaroita pitkin poikin ja toinen sirottelee silkkisiä karvoja joka paikkaan... Kuumuus vetää veteläksi ja iltaisin partsilla on mukavan lämmintä. Silkkitassu voisi asua parvekkeella, jos vain saisi ruokatarjoilun sinne.


Toki pitää välillä käydä istumassa sisällä lehtien ja paperien päällä, kun se joku toinen kumma ripottelee niitä joka paikkaan... :)


Kannelmäen Prisman Eat&Joy Maatilatorilta löysin näin ihanakääreisen suklaan, olisinko muka voinut vastustaa saapasjalkakissasuklaata? Mausta ei ole tietoa, sillä olen unohtanut suklaalevyn kaappiin, joka on todella poikkeuksellista! :)

4 kommenttia:

 1. Minä kävin juuri äsken istumassa omalla parvekkeellamme ja katselin ja mietin, mitä ja miten sinne lisäisin vehreyttä ja viihtyisyyttä;)

  VastaaPoista
 2. Mulla on enemmän ongelmana miten mahdumme kisulin kanssa kaikkien kasvien sekaan parvekkeelle. :) Mopo karkasi vähän käsistä näiden kasvien kanssa... Tykkään silti niin kovin!

  VastaaPoista
 3. Minkä kokoinen parveke sinulla on?

  VastaaPoista
 4. Oiskohan partsi noin neljä neliötä. Ei ihan pienen pieni, mutta ei suuren suurikaan!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground