JOULUTÄHDET JA TIGRITO.

11 tammikuuta 2012

Keittiön ikkunassa killuu Tukholman Granitista ostamani musta tähti. Pahvi on sen verran tuhtia kamaa ettei valo sisällä juuri näy, mitä nyt pimeässä heittää pari valotähteä seinään. Perjantaina on nuutin päivä, silloin olisi aika riisua joulu pois. Viikonloppu menee muualla, joten joulu jatkukoon. Joulutähtikin on vielä hengissä. Sain pienen soman lahjaksi.

Karvatassu {ja minä, köh :)} sai joululahjaksi Alessin Tigriton minulta. Huutava tarvehan meillä olikin kivalla kissankupille... :) Haaveilen vieväni Tigriton kesäpesälle. Fiilistelen jo mökin ja puutarhan sisustusta. Hirveät kasat muutakin kamaa on menossa mökille. Näin talvella ei kannata tyhjään, kylmään ja märkään ja keväällä remontoitavaan paikkaan viedä mitään, joten siirtelen kasseja kotona edes takaisin. K niin kuin koti -kirja antaa lisää fiilisteltävää. Kirjapino sängyn vieressä kasvaa, mutta tämän kirjan ahmaisen melkein yhdellä istumalla.

2 kommenttia:

  1. Kiva toi kissanruoka-astian vieressä (vai kuuluuko se siihen) oleva feikkikissa.

    VastaaPoista
  2. Joo, niin on! :) Se kissa kuuluu ruoka-astiaan, ikäänkuin se kissan kantaisi kahta ruokakuppia molemmilla kyljillään.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground