3 EURON LÖYTÖ.

04 helmikuuta 2012Olen haaveillut jo jonkin aikaa hankkivani kesäpesälle vanhoja Sorsakoski-aterimia. Ensimmäinen osa oli syksyllä löytynyt leikkelehaarukka. Nyt löytyi isompi satsi kerralla. Ostin muoviin käärityn aterinlokerikon aterimineen. Tuijottelin ruokailuvälineitä hetken ja laskeskelin. Keskimäärin kyseiset aterimet maksavat kirppareilla eurosta ylöspäin. Laskeskelin saavani kolmella eurolla yksittäin aika vähän haarukoita ja veitsiä, joten mukaan lähti.

Kotona laskin määräksi haarukoita 9 kpl, veitsiä 6 kpl {5 kpl muita}, ruokalusikoita 5 kpl {3 kpl muita} ja pikkulusikoita 6 kpl {4 kpl}. Mukana oli Carelia-sarjan veitsi ja pikkulusikka, jotka annoin äidille. Hänellä on sarjaa ennestään. Ihan hyvä saalis! Pitää haalia kaikkia sama määrä, ainakin se yhdeksän kappaletta.

4 kommenttia:

  1. Eikös olekin! Tosin tuli ostettua vähän tarpeetontakin...

    VastaaPoista
  2. Mummola oli juuri noita haarukoita ja veitsiä. Tyylikkäitä! En ol tiennyt sarjan nimeä, kiitos tästä tiedosta!

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä! Tosin en tiedä kuinka virallinen nimi on, sen olen vain kuulluut ja nähnyt noiden aterimiin liitettynä. Ovat valmistettu Sorsakoskella eli nykyjään Hackmannilla... Musta tuntaa kanssa, että olen nähnyt noita mun mammalla.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground