PUNAISTA JA PYÖREÄÄ.

08 maaliskuuta 2012Kellekään ei varmaan ole jäänyt epäselväksi rakkauteni punaisiin ja peltisiin tavaroihin. :) Kuinka olisin voinut kävellä näidenkään ohi? Iiiiso punainen, sydämillä varustettu, pyöreä purkki odotti minua läheisellä kirpparilla. Eihän minulla tarvetta ole, mutta vitonen oli vähäinen hinta iiiiisosta purkista, joka niin kivasta sopii aikaisempiin ihaniin löytöihini.

Pienempi purkki ja pilkullinen tarjotin olivat Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolla odottamassa minua. Tarjotin oli kamalan, tahmean lian peitossa ja mietinkin hetken sen jättämistä konttiin. Onneksi järkeilin puhdistavani sitä minkä jaksaisin ja sitten vain kiikuttaisin sen metallinkeräykseen, jos urakka tuntuisi mahdottomalta. Lika lähti helposti vain tiskiharjalla normaalisti pesten ja viimeistelin pinnan vielä taikasienellä ja hyvä tuli. Onhan tarjotin vähän naarmuinen, mutta olipa ilmainen. Ja on se niin söpö! :)

5 kommenttia:

 1. Mulla on tuo sama tarjotin (ja neliskanttinen samaa sarjaa myös) ja myös sydänpurkki. Onhan nuo ihania :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä tuli putsaamalla! Lähden viemään taas hyvää tavaraa Lauttasaaren Orannsitorille, pöytä 59 aina 22.3. asti, vink vink! (Eka kertani kirppiskauppiaana.)

  VastaaPoista
 3. blandad.: Noi on ihania, eilen katselin Fidassa tota samaa isoa sydänpurkkia, huonokunoisempi ja hinta 13,50! Huh. Siihen verraten aika löytö vitosella.

  Liiolii: Voi, kun ehtisi sinne Larun kirppikselle useammin! Se on niin väärässä suunnassa mulle.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground