VANHA KONTTORITUOLI.

18 toukokuuta 2012
Juuri kun ehdin miettiä, että tänä vuonna roskalavat eivät ole tarjonneet minulle mitään helmiä, tuli vastaan tämä tuoli. Nythän on paras ajankohta tehdä löytöjä kevätsiivousten jäjiltä. Lähdin kävellen kesäpesälle ja ihan siirtolapuutarhan nurkilla oli lavallinen rojua. Sielläpä päällimmäisenä oli tämä pieni tuoli. Miten voisinkaan vastustaa pikkutuolin pelastamista?

Niinhän sitten raahasin tuolin kesäpesälle säilöön. Kuvatkin ovat palstalta. Remontissa olevan pesän siisteimmässä nurkassa sai tuolikaunotar poseerata. Kiinnittäkää huomio tuoliin, ei taustan rojuihin... :) Mietin raaskisinko viskata vanhan työtuolini pois ja ottaa tämän tilalle. Pyörällinen on kätevämpi, mutta tämä hienompi. Nykyisen mukavuuskin taitaa olla parempi kuin tämän. Käytännöllisyys vai kauneus?

6 kommenttia:

 1. Kauneus ensin. Tuossa tuolissa sitäpaitsi säilynee ryhti hyvänä kun ei siinä voi retkottaa :)

  VastaaPoista
 2. Sitä mäkin vähän suunnittelen, että kauneus ensin... Tosin tuon uuden vanhan tuolin selkänoja on vähän kiikkerä, että voi olla että oon sen kanssa vielä lattialla selälläni... :)

  VastaaPoista
 3. Mä äänestän molempia - tee töitä mukavalla tuolilla ja laita soman pikkutuolin päälle vaikka kukkaruukku. Hienosti sointui seinän puulevyyn tuolin selkämys!

  VastaaPoista
 4. Hyvä pointti! Tosin kotiin, jossa työpiste sijaitsee ei mahdu yhtään tuolia... :) Taidan säästää molemmat toistaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Eikös ookkin! :) Käsittämätöntä, miten joku on luopunut tuosta.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground