UUSI VUOSI, UUSI KOTI, UUDET KUJEET.

07 tammikuuta 2013
Aaahh. Uusi vuosi, uusi koti ja uudet kujeet! :) Tulikin yllättäen vähän pidempi bloggaustauko. Ensin lähdin joulun viettoon vanhempieni luokse, heti perään seurasi muutto uuteen asuntoon ja sitten oltiinkin ilman nettiyhteyttä. Nyt yhteydet pelittävät ja mikä parasta, itse sain vain katsella vierestä kun verkkoa viritettiin. :)

Koti on vielä muuton jälkeen täynnä laatikkopinoja, mutta ennakkoarvioista poiketen pinoja on yllättävän vähän suhteessa tänne muutettuun kamaan nähden. Piiloon taiottavaa tavaraa on vielä, ongelma on siinä, että tässä kaksioissa on vähemmän säilytystilaa kuin aikaisemmassa yksiössäni ja nyt tilannetta mutkistaa se, että kaapit pitää jakaa kahden ihmisen tavaroiden kesken. :) Vähitellen, vähitellen.

Niin ja vielä kun saisi sen pienen Karvatassun tänne, sen joka tekee asunnosta kodin. Murunen on maailman parhaassa hoidossa, paossa muuttoa ja tulevaa pikku viikonloppuretkeä. :)

3 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin ja yhteiseloon, eiköhän ne aarteet ja muut tavarat löydä pian paikkansa ja toivottavasti kisulikin kotiutuu pian!

  VastaaPoista
 3. r2d2: Kiits! :)

  Tsinnia: Kiitsis! Se on vain kivaa vähän pyöritellä kalusteita ja muita juttuja ympäri kämppää, säilytystilan puute ei. :) Eiköhän tää tästä, vähitellen!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground