LIINAVAATEKAAPPI.

07 helmikuuta 2013

Kotini suuri ongelma on säilytystilojen vähyys {tietenkään syy ei ole tavaran paljoudessa :)} Makuuhuoneen pieni seinänpätkä tuntui sopivalta kohdalta sijoittaa joku säilytyssysteemi. Tuumailujen päätteeksi keksin, että sekä mitoitukseltaan että tyyliltään asuntoon ja muihin huonekaluihin sopii 50-60-lukulainen liinavaatekaappi. 

Löysin Tori.fi:stä vähän kalliimmanpuoleisen liinavaatekaapin. Kaappi sijaitsi lähellä vanhempiani ja topakka äitini soitti ja tinki kaapin sopuhintaan. Kiitos! Kaappi saapui kätevästi samalla kyydillä Murusen kanssa. Liinavaatekaappi on todella hyväkuntoinen ja juuri täydellinen. Päälle saan aseteltua kukkia, nyt kliivia asustaa makkarissa ja tauluja. Vanhemmilta joululahjaksi saatu Milk-valaisin on menossa kesäpesälle. Ehkä. Näyttää hyvältä tuossa ja näyttää hyvältä olohuoneessa, jossa se jo nykyään on. :)

5 kommenttia:

 1. Milk on ihana! Ja näyttääpä liinavaatekaappikin hauskalta. Säilytystilaa ei jotenkin kummasti ole koskaan liikaa.. :D

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Musta tuntuu, että meillä on kutakuinkin samanlainen kaappi! Siihen mahtuu tavaraa todella paljon. Mieheni kunnosti meidän kaapin joululomalla.

  VastaaPoista
 3. Peeta: Se on! :)Ihan parasta on, että valaisimessa on himmenninkin vielä. Ihanan tunnelmallinen valo. Joo, nimenomaa säilytystilasta on aina pulaa, eikä tavaraa ole koskaan liikaa... :)

  My life: Meillä kaappi on vielä puoliksi tyhjä. :) Ei oikein tiedä mitä sinne laittaisi, liikaa vaihtehtoja. Kansioita yms. olisi tarjolla, mutta ne ei oikein malliltaan sovi kaappiin.

  VastaaPoista
 4. Aivan samanlainen kaappi meilläkin ja nimenomaan liinavaatekaapin virkaa toimittamassa. Mainiosti toimii :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on vahvassa harkinnassa siirtää liinavaatteet liinavaatekaappiin. :) Katsotaan, katsotaan...

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground