NEW BLOG LOVE.

05 toukokuuta 2013


Sain Alavalla maalla -blogin Jonnalta New Blog Love -tunnustuksen ja haasteen vastata seitsemään kysymykseen. Kiitos!


Tunnustuksen säännöt:
Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka sinulle tunnustuksen antoi. Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden!
1. Milloin perustit blogisi?
23. marraskuuta 2008

2. Miksi perustit sen?
Olin lueskellut puolisen vuotta muiden blogeja ja vain päätin haluta oman.

3. Onko blogisi muuttunut kovasti sen alkuajoista? Miten?
Aiheet ovat pysyneet enimmäkseen samoina; sisustusta, kirppislöytöjä, kissoja ja oravia, askarteluja ja kotoilua. :) Korujen teko on jäänyt ja muuton myötä parvekepuuhat ovat tulleet mukaan. Pari vuotta sitten ostamani siirtolapuutarha sai oman blogin. Toivottavasti kuvat vain paranevat! :)

4. Mitä blogisi sinulle merkitsee?
Blogini yhdistää rakkaita puuhailujani; valokuvausta, puutarhurointia, kirppistelyä ja askarteluja. Blogista on tullut tärkeä osa elämää ja iso aikasyöppö harrastus. :)

5. Miten olet päätynyt blogisi nykyiseen ulkoasuun?
Halusin mahdollisimman neutraalin taustan, jotta kuvat nousisivat parhaiten esiin. Jos edes blogissa pyrkisi minimalismiin, kun kotona ei pysty! :) {eikä tosin haluakkaan...}

6. Millaisista aiheista kirjoitat blogiisi mieluiten?
Mieluiten sellaisista, joista olen omasta mielestäni ottanut hyvät kuvat. Miellummin pidän kirjoitukset lyhyinä ja annan kuvien puhua.

7. Millaisia blogeja itse luet mieluiten?
Kuvat ovat tärkeitä. Pitää olla kaunista, kissoja ja mielellään pelkästään itse otettuja kuvia. Seuraan myös näitä "toimitettuja" blogeja, mutta parhaissa on sellaista "kotikutoisuutta".Itseäni hämmästyttää tämän kertainen tunnustukseen vastaaminen, kerrankin sain toimiksi suht lyhyessä ajassa. :) Vanhan kaavan mukaan, en tälläkään kertaa laiskuuttani jaa tunnustusta eteenpäin, vaikka tunnustuksen arvoisia blogeja seuraankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground