METALLILÖYTÖJÄ.

20 kesäkuuta 2013
Ilmaiset löydöt ovat niitä parhaita löytöjä. :) En laske kalliilla tai edes ns. normihinnoilla tehtyjä ostoksia kirppiksiltä tai vanhan tavaran kaupoista yms. löydöiksi. Kyllä löydön pitää olla halpa ollakseen löytö. Tässä pinossa on sekä edukkaita aterimia että täysin ilmaisia löytöjä. Kierrätyskeskus tarjosi Sorsakoskia euron kappale hintaan { ja myös hintaan 1,70!}, jotka piti ostaa talteen, jotta aterimia olisi 12 per lajike. Hehkuvan sinisistä hintalapuista tunnistaa nämä. :)

Sitten oli ilmaiskontissa lasikuppi, jonka otin vain siitä syystä, että viime kesänä yhden omenapuussa roikkuvan kynttilälyhdyn lasi hajosi ja tuumailin lämpökynttilän mahtuvan kuppiin ja kupin sopivan metallikehikkoon. Kierrätyskeskuksen vieressä olevien roskisten eteen oli jätetty pahvilaatikko. Laatikko oli täynnä metallivälineistöä. 

Poimin sieltä kuusi metallista varrastikkua, vähän vääntyneen Savonia-pikkulusikan, ison veitsen ja tuollaisen lautasseinäpidikesysteemin. :) Ihan hyvä saalis. Laatikkoon jätin ison kasan puuvartisia veitsiä, pullonavaajia ja sekalaisen sakin tuntemattomia metalliaterimia. Menivät luultavasti suoraan metallinkeräykseen. Minä kiitän näistä!

ps. Kiitos Tarja's Snowland tunnustuksesta! Kylläpäs ilahdutti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground