KESÄLLÄ.

26 heinäkuuta 2013


Kesä on ollut hiljaiseloa tässä blogissa. Kesämökkiblogissa on tapahtumaa tämänkin edestä. :) Tässä perheessä on kaksi harrastusta, joilla yhdistää A) suhteellinen hinnakkuus B) lyhyt sesonki C) sade pilaa paljon. Tuossa yllä olevassa kuvassa yhdistyy molemmat. :) Moottoripyöräkypärät kesäpesän puutarhapenkillä. Kotoa mökille on alle vartin polkupyöräilymatka, mutta joskus sitä joutuu turvautumaan nopeampaan kyytiin ja kuskiin... :)Samaisen kuskin kanssa ollaan käyty tänä vuonna mm. Porvoossa ja Kuusijärvellä uimassa. Yllä olevat kuvat ovat kuitenkin Espoon Myllyjärveltä.

Heinäkuun alussa tuli oltua kissavahtina tuolle musta-valkoiselle kollille, nautiskeltua äidin puutarhasta, Blankon mojitoista {ja täydellisen hyvästä mansikka pavlovasta!}, tavattu Turun jokilaivoissa ihanaa ystävää liian pitkästä aikaa ja käyty Ruisrockissa.

2 kommenttia:

  1. Täälläkin harrastetaan "mopoilua"...omaa pyörää en ole halunnut, mutta miehen kyydissä on mukava matkata. Viime vuonna mentiin laivalla puolaan ja sieltä sitten pyöräiltiin mutkienkautta kotiin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse vasta harjoittelen kyydissä oloa, muuten jo sujuu, mutta takamus ei kestä pitkiä matkoja ja pelkään liikaa moottoriteillä ajelua. Reissu Puolasta takaisin Suomeen on ollut varasmti huikea!

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground