PARVEKE.

21 tammikuuta 2014
Meille on kiva parveke, ihan sopivan kokoinenkin, kun voin hoitaa isommat viherpeukaloinnit kesäpesällä. Yksi vika parvekekkeessa on, sen lasitukset vuotaa. Asumme ylimmässä kerroksessa ja katon lasien saumoista sateella vesi tippuu ikävästi parvekkeellemme.

Jo edellisen kodin parvekkeelle ostamani matto tuli nyt tiensä päähän. Matto oli pahasti kostunut ja homeessa. Viikonloppuna vihdoin saimme otettua sen pois lattialta ja vietyä roskikseen. Harmillista, matto oli kiva ja betonilattia ikävän kylmä. Keväällä sitten pitää etsiä uusi matto tilalle.

Samalla kun siirtelimme parvekkeen kalusteita maton poiston takia, siirtelin tavarat myös uuteen järjestykseen. Pahimmat vuotokohdat ovat kaiteen suuntaisesti, juuri siinä kohdassa missä keväällä ostamani puulaatikot muodostavat hyllykön. Pelkään puulaatikoillekin käyvän huonosti, joten siirsin ne toiselle seinustalle ja tilalle tuli isot I- ja O-kirjaimet. Ne ovat olleet edellisessä elämässään 24/7 ulkona sään armoilla, joten eivätköhän ne pienen valumatkin kestä. :)
 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

  1. Noille puulaatikoille olisi kyllä minullakin käyttöä...aivan sisälle asti pääsisivät!...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpaisi kyllä meillekin sisälle, josa vain tilaa olisi! :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground