KIRPPIKSETTÖMÄN KUUKAUDEN JÄLKEISET LÖYDÖT.

11 helmikuuta 2014


Vietin tammikuussa kirppiksetöntä kuukautta. Joulukuussa yritin etsiä Miehelle joululahjaksi Aslak-laseja, niiden sijaan löytyi kaikenlaista muuta sen verran, että päätin olla käymättä kirppiksillä. Hieman oli tuskaista, sillä Hesyn näyteikkunassa oli yksi jos toinen houkutteleva juttu tammikuusa, mutta niin vain kestin kuin nainen. :)

Kirppistelyn korkkasin tauon jälkeen Kierrätyskeskuksessa, josta lähti mukaan isohko, mutta edullinen saalis. Tamara Aladinin pieni Carmen-kääntömaljakko/kynttiläjalka köyhdytti minua euron verran. Kolme Riihimäen lasin Merja-kulhoa olivat 50 senttiä kappaleelta. Niidenkin suunnittelija on muuten Tamara Aladin. Sorsakosken lusikat olivat 20 senttiä kappale. Vähän jopa harmitti, että minulla on näitä aterimia ennestään tusinan verran kaikkea, joten lisätarvetta ei ollut, vaikka kuinka halvalla olisi saanut! :)

Kaikkia minulla on jo ennestään ja kaikki menivät kesäpesälle odottelemaan lämpimämpiä kelejä.
 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


4 kommenttia:

 1. Oon ihan hullaantunut Riihimäen lasin tuotteisiin! Jotenkin ovat niin perinteisiä ja kertakaikkisen kauniita <3 Pitäiskin taas itsekin käydä tsekkaa lähikirppareiden tarjontaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! Niissä on viehättävä muotokieli yhdistettynä käytännöllisyyteen.

   Poista
 2. Nuoita Sorsakoskia on minullakin...ihan perintönä saatu..:)
  Kauniita nuo kulhot..:)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground