SQUIRRELS BLOCK PRINT DESIGN ANDREA LAUREN.

09 marraskuuta 2014
Muutama viikko sitten selailin Tumblr:ia ja silmiin osui jonkun jakama kuva Andrea Lauren:in printistä. Työssä oli kiva kädenjälki ja päädyin etsimään tietoa tekijästä. Löysinkin Andrean Tumblr-sivuston, blogin, Instagramin ja printtikaupan. Andrean työt ovat aivan huikeita, niin omaleimaisia ja taidokkaita. Bongasin Andrean Instagramin kuvavirrasta tämän kuvan. Olin myyty! Tuo työ oli pakko saada, sillä sehän suorastaan huusi päästä oravanpesään. :)

Mietin pari päivää ja sitten lähestyin Andreaa sähköpostilla, tiedustellen olisiko printti myynnissä ja olihan se. Ja kuten kuvista näkyy, se todellakin oli pakko saada ja onneksi sainkin sen omakseni. Squirrels-työn tekniikkana on leimasimet, kuten Andrean Instagram-kuvasta näkyy. Hän on kaivertanut leimasinmateriaaliin 16 erilaista leimasinta ja yksitellen kohdistanut kuviot paperille. Ei mitenkään helppoa hommaa, nim.merk. kok.om.

Oravat saapuivat huolellisesti pakattuina, saatekortin {kuvan tiikerit!}, käyntikortin ja pienen lahjan kera. Oi, mitä onnea! Printti odottelee keittiön klipsitaulussa pääsyä kehystettäväksi, sillä työ ansaitsee kunnon paspiksen ja kehykset ympärilleen, sitten tietenkin ripustamme kurret tauluseinälle.

Käykäähän katsomassa Andrean muitakin töitä! Ihan huikeita.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground