KYNTTILÖIDEN LOIMUSSA.

13 joulukuuta 2014
Olen laiska sytyttelemään kynttilöitä, vaikka kovasti elävän tulen lepatuksesta tykkäänkin. Kynttilöiden polttamiseen kissaperheessä liittyy aina vähän lisä haastetta. Kruunukynttilät ruokapöydällä paloivat itsenäisyyspäivän illallisen aikana. Lyhdyt ovat vähän turvallisempia, pieni valkoinen talo-lyhty on Kierrätyskeskuksen ilmaiskontista. Suunnitelmissa olisi maalata lyhty tummentuneen katon takia mustaksi tai ainakin tummemmaksi. 

Nyt vasta raaskin polttaa ensi kertaa Pariisin Diptyquesta ostamaani freesian tuoksuista kynttilää. Blogimaailman hitti oli pakko ostaa, kun kerran Pariisissa vieraili. Kynttilä oli ihan tolkuttoman kallis ja raaskinkin ostaa vain pienemmän koon. Pikku liike oli hurmaava ja myyjä ihastuttavan ystävällinen, ei sieltä kehdannut lähteä tyhjin käsin pois.

Kynttilä on tuoksunut voimakkaasti ilman tultakin ja pelkäsin, että haju vain voimistuu jos sytytän sen. Olikin posiitivinen yllätys kuinka lempeän mieto tuoksahdus sitten olikin. Valitsin freesian tukkoisella flunssanenällä ja luultavasti olisin päätynyt johonkin toiseen hajuun norminenällä.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground