ATERINLAATIKOT.

26 heinäkuuta 2015
Japanilainen Muji on yksi lempparikaupoistani. tykkään liikkeen yksinkertaisista, brändittömistä tuotteista. Kotoa löytyy sekä keittiöjuttuja että vaatteita. Japanissa pitää käydä jokaisessa vastaantulevassa myymälässä, sillä koskaan ei tiedä mitä löytyy, kauppojen valikoimat vaihtelevat nimittäin jonkin verran. Euroopassa lomaillessa tsekkaan aina Muji-tarjonnan. Viimeksi Madrista ostin mm. pellavamekon. Täyttäisin varmasti kotini yksinkertaisilla säilytyssysteemeillä, jos Muji vain olisi Suomessa.

Uuden kodin niukat säilytystilat aiheuttavat edelleen päänvaivaa {tavaraahan ei ole missään nimessä liikaa! :)}. Saadakseni keittiössä järjestystä aikaan, tilasin Mujin nettikaupasta pienet {kosmetiikalle} tarkoitetut muovilaatikot. Ovat juuri passelin kokoiset sekä itse vetolaatikkoon että Savonia- ja Scandia-aterimille. Yllätyin myös kuinka nopeasti ja edullisesti, postitus Saksasta 6,99 euroa, tuli Suomeen. Suosittelen! Uusi tilaus on jo harkinnassa. :)


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


6 kommenttia:

 1. En ees ole tiennyt että Mujilta saa tilattua jostain tavaraa! Miten mä olen missannut tän vaikka yleensä nettishoppailuhulluna törmään kaikenlaiseen. Eikun klikkailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, just tuli uutiskirje, jossa kertoivat viettävänsä nettikaupan 3-vuotissynttäreitä. En mäkään tiennyt ennen kuin nyt, mutta tuskin oli viimeinen tilaus. :)

   Poista
 2. Tuollahan oli vaikka mitä simppeleitä juttuja! kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Mujissa on, se sopii niin hyvin suomalaisten muototajuun, yhdistettynä käytännöllisyyteen.

   Poista
 3. Minäkin pidän kovasti Mujin tuotteista ja kuolaankin usein tuolla verkkokaupassa milloin mitäkin.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground