PELARGONIEN LÄHDÖN JÄLKEEN.

19 kesäkuuta 2016


Hullun pelargoninaisen pelakuut lähtivät Kesäpesälle, nyt on ikkunoilla tilaa. Sohvan takaisella ikkunalaudalla majailee enää nämä neljä juuri otettua pistokasta. Vanha kakkuvuoka on roskislöytö ja on muuten hirmu kätevä kukkien alusta, kun aluslautaset loppuivat kesken.


Keittiön ikkunalla oleskelee enää Saaripalstan Sailalta puutarhabloggaajatapaamisessa saadut erikoispelakuut ja chili. Chili odottelee lämpöisiä kelejä ja on menossa Kesäpesän kasvarikaappiin. Kätevä teline on tuliainen Japanista. Nyt harmittaa, miksen ostanut toista samanlaista. Hinta ei ainakaan ollut esteenä. Pieni hyllykkö maksoi n. 2,50 euroa.Huoneen työpöydällä on nykyään kissanmentävä aukko kukkien keskellä. Muruseni onkin käyttänyt ihan kiitettävästi optiota istua ikkunalla ja katsella ulos. Tuon kumipuun/fiikuksen ruukku on poimittu Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta mukaan, se on vanha Arabian ruukku. Pieni halkeama ei haittaa, kun ilmaiseksi sai.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

5 kommenttia:

 1. Voihan juku, oon taistellut kommentinlähettämisen kanssa ja jo kadotin tekstini. Mutta piirakkavuoka on tosi kivan näköinen, kuten myös pieni ruukkuhylly. Kissankokoinen kolo on must.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmistus! Välillä tää tekniikka tökkii niin kovasti vastaan. Juu, kissa pitää kyllä aina huomioda sisustuksessa tai sitten se valtaa oman tilan ihan omin päin.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Olen aikeissa ostaa tuollaisen, olisikohan sen nimi, onnenapila kukan...on niin kaunis ja kuulema helppohoitoinen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo apila on kaunis, mutta en menisi sanomaan mitään helppohoitoisuudesta. Yhden olen jo saanut hengiltä, toinen on henkihieverissä ja kolmas just ja just hengissä. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground