PUNAINEN METALLIPÖYTÄ.

07 toukokuuta 2017


Kävimme pääsiäisenä poikaystävän kanssa Kasvihuoneilmiössä. Kasvihuoneilmiö on aikamoinen elämystavaratalo Turku-Helsinki moottoritien varrella Nummi-Pusulassa. Sieltä löytyy vaikka mitä, on vanhoja huonekaluja, armeijan poistotuotteita, astioita, tekstiilejä, kirjoja, kristalleja ja vaikka mitä muuta. Aiemmin valikoiman pääpaino on ollut vanhoissa tavaroissa, nyt se on harmillisestä vähentynyt, mutta silti paikka on kiehtova.

Iskin käynnillä silmäni pienehköön punaiseen metallipöytään. Vaikka kuinka yritin kierroksen aikana unohtaa sen, en vain voinut ja poikaystävän pienoisella painostuksella ostin pöydän itselleni. Varsinkin kun pienellä pohdinnalla keksimme sille paikan kotoani.


Metallipöytä solahti ajateltuun paikkaansa pienellä fiksauksella, sängyn toiselle puolelle yöpöydäksi. Pöytä saattaa olla vanha, kulumajälkiä löytyy, mutta veikkaan sen kuitenkin olevan uutta tuotantoa, joka on vain käsitelty vanhaksi. Asettelin pöydälle taannoin Metka-kirpputorilta ostamani suhteellisen ruman kissalelun, jota en vain voinut jättää kirppispöydälle. Kissa on Micki-merkkinen ja vaikuttaa vähän vanhemalta tuotannolta. Maksoin siitä kolme euroa.


Pöydän alle pääsi lomareissulta Turusta ostamani pyöreä vanerirasia. Vanerirasia löytyi Kirppis-Center Manhattanilta ja pulitin siitä 40 euroa. Taisi olla ensimmäinen elävänä nähty pyöreä vaneriboksi ja oli mielstäni kohtuullisen hintainen, joten se oli pakko saada.


Kotini on tällä hetkellä hyvin viidakkomainen. Kasveja on joka puolella ennen kuin pelargonien kesäkausi Oravankesäpesällä alkaa. Määrää ei myöskään vähennä Piha & Puutarha -messujen Unelmien viljelylaatikko -haasteen myötä saadut kasvit. Saniaisia on vähän joka puolella. Sijoitin vanerilaatikon päälle roskiksesta löytämääni Finelin emalivatiin ryhmän erilaisia saniaisia. Emalivati löytyi myös lomalla, vanhasta kotikunnastani. Satuin iltakävelyllä kurkkaamaan metallinkeräysastiaan ja siellä oli tämä turkoosi Finel-astia ja viereisestä lasinkeräysastiasta poimin Riihimäen Lasin purkin.


Kiva kokonaisuus, tykkään kovasti. Punainen + kulunut metalli = rakkautta. :)


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

14 kommenttia:

 1. Tuo pöytä on ihan tosi kiva, hyvä ostos!

  VastaaPoista
 2. Hienoja tavaroita jälleen. Ja poikaystävä, joka kehottaa ostamaan😉!!!. Ystäväni mies sanoo ystävälleni, tarvitsetko ja mihin laitat. Samaa kysyn itseltäni usein ja kun noihin vastaan, usein jää ostamatta (... ja saattaa harmittaa jälkeenpäin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja kyselin myös itseltäni, mutta kun paikka löytyi ja poikaystävä näki miten tulisesti pöytään ihastuin, niin se oli menoa ja pakko ottaa mukaan. :)

   Poista
 3. Ihastuttava pöytä, kannatti varmasti tehdä hyvä päätös ja ostaa.
  Kasvihuoneilmiö on aika lähellä Kesäkotiani, tosin vielä en ole siellä käynyt. Käynti oli jo viime kesänä listalla ja nyt se pitää kyllä toteuttaa.
  Tämä vaihe keväästä on kyllä sellainen, että asuinhuoneissa on kukkia ihan joka puolella ja tuntuu kuin olisi ahdasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa poiketa, sieltä saa myös lounasta ja voi kahvitella, kaiken sen tavarapaljouden lisäksi. Löytyy myös puutarha-asioita ja -kirjoja!

   Pelargonit ovat vallanneet koko asunnon, toivottavasti pian lämpenee, jotta tarkenevat lähiaikoina ulkona.

   Poista
 4. Hieno päytä ja tuo rasia on oikea aarre! En olekaan pitkään aikaan käyyt tuolla Kasvihuoneilmiössä....pitääpä piakkoin korjata tuokoin juttu..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kasvihuoneilmiö on kyllä kiva ja käymisen arvoinen paikka. :)

   Poista
 5. Sinä taidat kyllä olla mestari tekemään kaikenlaisia ihania löytöjä! Hurmaava tunnelma kuvissasi.

  VastaaPoista
 6. Ihana pöytä! Tulee jotenkin mieleen vanhanaikainen "kirjeidenkirjoituspöytä". Mun anoppi aina kehuu tuota Kasvihuoneilmiötä. Itse en ole siellä vielä koskaan käynyt. Voi olla aikamoinen houkutusten paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Siellä on paljon kaikenlaista, itseni yllätti puutarha-asioiden ja -kirjojen määrä. Kannattaa lähteä käymään, paikassa on myös kahvila ja sieltä saa lounasta, joten ei tarvitse nälkäisenä shoppailla. :)

   Poista
 7. Onpa kaunis pöytä, sopivasti kulunut. Kiva kun annat vinkkejä noista ostospaikoista. Jos vaikka pääsis joskus tuonne saakka, niin voisi poiketa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen paikkaa, vaikka siellä onkin nykyään vähemmän oikeasti vanhaa tavaraa, mutta muuten se on niin herkullinen kattaus kaikkea. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground