LIVING WITH AIR PLANTS -kirjan julkistamistilaisuus.

04 toukokuuta 2017
Sain kunnian olla mukaan Living with Air Plants -kirjan julkistamistilaisuudessa  keskiviikkoaamuna konseptikauppa TRE:ssä. Living with Air Plants -kirjan on kirjoittanut toimittaja, tietokirjailija ja yrittäjä Johanna Vireaho, kuvat kirjaan on ottanut englantilainen taiteilija ja lifestylevalokuvaaja Annabelle Antas ja taitosta on vastannut norjalainen graafikko Hilde Mork.


 

Tilaisuudessa Johanna ja Annabelle kertoivat kirjan synnystä ja Johanna lisäksi kertoi lyhyesti ilmakasvien eli Tillandsioiden ominaisuuksista ja jakoi hoitovinkkejä. Ilmakasvit ovat vähitellen löytäneet tiensä suomalaisten kotiin ja valloittaneet tämän bloggaajan lisäksi myös muita kasviharrastajia. Olenhan jo aloittanut pienimuotoisen ilmakasvikeräilyn. :) 
Suomeksi ja englanniksi kirjoitettu kirja on kuin karkki salvianvihreine kangaskansineen. Ehdin kotona selata opuksen läpi ja nopeasti ihastella kauniisti stailattuja kuvia. Pitää perehtyä tarkemmin, jotta osaan jatkossa hoitaa omia ilmakasvejani paremmin ja josko tunnistaisin kirjan kuvista eri lajikkeet ja kasvini saisivat nimet.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground