JUHANNUS.

28 kesäkuuta 2017
Muutama kuva juhannuksesta. Ostin siirtolapuutarha palstan heinäkuussa 2011, sen jälkeen olen viettänyt kaikki juhannukset siellä, eikä tämänkään vuosi ollut poikkeus. Ilmoitin heti suhteen alussa poikaystävälle, että on pari asiaa, joista en edes keskustele ja yksi niistä on juhannuksen vietto. Vietän sen kesäpesälläni, joko kissani kanssa tai isommalla seurueella. :) Niin siis nytkin.

Juhannusaatto alkoi perinteisesti {jo neljännen kerran} aamu-uinnilla maauimalassa, jonka jälkeen suuntasimme kotiin vain hakemaan Murun ja kamat ja siirryimme siirtolapuutarhaan. Juhannus meni puutarhahommissa, poikaystävä leikkasi nurmikon, istutin kasveja, kitkin, kitkin ja kitkin. :) Välillä grillattiin ja sateen sattuessa vain oleskeltiin mökissä. Juhannusaattona siirtolapuutarhassa oli kokko ja sen ympärillä kunnon kemut. Kävimme syömässä muurinpohjaletut ja katsomassa kokkoa.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Ihanat nuo lamoapilat? ja suklaakosmos.
  Hieno myös tuo mukikoukkukokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Apilat myytiin Viherpajassa nimellä: super väri-apila. Kai se on joku valkoapilan värikäs muunnos (Trifolium repens ´'Estelle')

   Poista
 2. Juhannuksen vietto on monelle meistä hyvin tärkeä ja se kulkee aina saman kaavan kautta.
  Minullakin täällä maalla juhannus on kulkenut jo monet vuodet saman muotin mukaan.
  Tänä vuonna en mennyt/päässyt kokolle jälkiflunssan pelossa ja täytyy sanoa, että perinteestä jotain hyvin tärkeätä jäi kokematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, juhlapyhät ovat varmasti monelle päiviä, jolloin asiat menevät aina tuttujen kaavojen mukaan. Oma juhannustraditioni on hyvin tuore, mutta tykkään, että on jotain pysyvää ja jatkuvaa.

   Poista
 3. Kuulostaa loistavalta juhannusperinteeltä! Kaunis mukikokoelma.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground