HARAKANKELLO JA KUNINGATAR ELIZABETH.

24 heinäkuuta 2017Arabian Botanica -lautassarja lisääntyy vähitellen. Harakankellon eli Campanula patula löytyi Kontista. Siellä olisi ollut samaan aikaan joku toinenkin minulta puuttava, mutta en sitten raaskinut ostaa kahta kerralla. Seuraavalla käynnillä se toinenkin oli, tietenkin, jo päätynyt parempaan kotiin.Kokoelmani kuudes lautanen päätyi minulle vähän toisella tavalla. Sain yhteydenoton Oravankesäpesä-blogin lukijalta. Hän halusi kiittää minua keväällä blogini arvonnassa voittamistaan lipuista Turun Piha & puutarha -messsuille lahjoittamalla itselleen ylimääräisen Botanica-lautasen. Aivan uskomattoman kultaista. Saatoin tirauttaa kyyneleen sähköpostin luettuani. Sain ruusu Kuningatar Elizabethin eli Rosa elizabethin kauniisti pelargonipaperiin {!} paketoituna mökkini postilaatikkoon. Kiitos tuhannesti Hanna!


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. huomasit siis käärepaperit... kiitos ja ilo on myös minun puolellani -

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tottakai! Kiitos vielä kerran ihanasta lahjasta!

   Poista
 2. Ihana yllätys ja ele. Nuo lautaset näyttävät tosi kauniilta tiiviissä rivissä.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että vielä on huomaavaisia ihmisiä (joskus meinaa tulla epäusko). Nyt tuli keräilyinto, meidänkin mökillä nuo lautaset näyttäisivät varmasti kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihania ihmisiä olemassa! Ja näissä lautasissa riittää keräilyhaastetta, niitä on sen verran paljon erilaisia ja jos ei suostu maksamaan ihan maltaita, niin on aika hidasta hommaa. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground