MALTAN TULIAINEN.

27 kesäkuuta 2018


Kesä ja kauniit säät ovat vieneet ajatukset ja olemisen Oravankesäpesälle. Kotona on tullut vietettyä lähinnä arkiyöt. Kotihommatkin ovat jääneet vähemmälle, ruokana on jatkuvasti salaattia ja pyykkipino senkun kasvaa. Kun vaan ei malta olla kotona, kun pitää ottaa ilo irti puutarhasta ja kauniista päivistä ja illoista.


Kuvissa esiintyy Kesäpesällä juhannuksena ollut asetelma. Muhkea kimppu pioneja Tamara Aladinin suunnittelemassa Rengas-maljakossa. Kynttilät roskalavalta pelastetussa jalassa ja alustalla. Tai miksikäs tuota jalallista esinettä kutsuisi? Leikkasin pioneja sateelta talteen myös jalalliseen vatiin.


Jalallisen kulhon/vadin/astian ostin Maltan reissulta huhtikuussa. Tein retken Gozon saarelle ja matkalla lueskelin mukanani ollutta Lonely Planetia ja huomasin Victoriassa, Gozon saarella olevassa kaupungissa olevan antiikkiliike, Pio's Antiques. Onneksi huomasin putiikin olevan hyvin niukasti auki ja luonnollisestikin syöksyin heti kaupunkiin päästyäni sinne. Liike on kellaritilassa, joka oli levittäytynyt houkuttelevasti kadulle. Kaksi huonetta täynnä kaikkea. 

Iskin heti jo mennessä sisälle silmäni oven ulkopuolella olleeseen astiaan, sellaista olin vähän jo etsinytkin. Pidin pyydettyä 15 euron hintaa vähän suolaisena, mutta maksoin sen kuitenkin kiltisti. Malta ei ollut mikään shoppailumaa, enkä juuri ostanut mitään sieltä. Tykkään astian muodosta ja tykkään siitä, että sen muodossa jäi kiva muisto reissusta.

Pio's Antique
Pjazza Sabina
Victoria, Gozo {Malta}


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

  1. Kaunis asetelma. Mä ostan reissuilta myös helposti kalliimpia kirppistuliaisia, kun niistä tulee samalla kivoja muistoja, vaikka kukkaro keventyykin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on ihan totta, että matkoilla voi vähän törsätä, kirppistuliaiset ovat kuitenkin aina vähän erityisempiä.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground