MIMOSAKRANSSI.

24 tammikuuta 2021


Kaupallinen yhteistyö: Huiskula

Tammikuussa se aina iskee -  pakkomielle mimosaan, Mimosa scabrellaan. Jotenkin tarvitsen vuoden alkuun jotain räväkkää. Keltaiset pienet pallerot, niin söpöjä ja niin hehkuvan värisiä. En ole varsinaisesti keltaisen ystävä, mutta olen erittäin syvästi mimosan ystävä. Ja se tuoksu!Haaveilen ruukkumimosasta, mutta ennen kuin löydän sellaisen, on tyytyminen leikkoversioihin, mitkä nekään eivät ole huonoja vaihtoehtoja. Tällä kertaa punoin niistä pienen kranssin asuntoni oveeni. Pirteän keltainen kranssi sopii rappukäytävän kalpean keltaisiin seiniin kuin nenä päähän. Pieni kranssi myös levittää humaavaa tuoksua naapureidenkin iloksi (tai riesaksi).


*Kasvit saatu blogiyhteistyönä Huiskulalta.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Vautsi! Todella hieno - ja onpa upeat vanhat vaneri(?)ovet teidän rappukäytävässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ovet todella ovat hienot. Harmittaa vietävästi, että oma oveni on sisäpuolelta maalattu oranssiksi. Ehkä tänä keväänä teen sille jotain, mieluiten haluaisin sen puupinnalle.

   Poista
 2. Iik, miten ihana! <3
  Viime talvena sain Espanjassa nauttia oikeasta mimosa-ilotulituksesta, kun siellä mimosa-puut kukkivat valtoimenaan.
  En ole keltaisen ystävä, mutta tässä kohtaa keltainen on niin iiiihana!!!
  Varmaan tiesitkin, että mimosa on Japanissa erittäin suosittu kasvi ja siitä tehdään paljon juuri tämänkaltaisia kransseja. Eli taas saadaan Japani jotenkin ujutettua tähänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Sama juttu keltaisen kanssa, mutta mimosa on jotenkin aivan vastustamaton. Ensi kosketukseni mimosaan oli juuri Japanissa, kun sattumalta huomasin yhtä kauppaa etsiessäni kukkivan mimosapuun. Siitä asti se on ihastuttanut. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground