NARSISSIT SAMPPANJALASEISSA.

16 maaliskuuta 2021

Alkutalven tulppaaniaika sekoittuu vähitellen pääsiäistä edeltävään narsissiaikaan ja se aika on nyt. Ostin pari ruukullista tete-narsisseja kotiin ja erottelin sipulit yksittäisiksi. Sipulit sujautin Marimekon Sukat makkaralla -samppanjalaseihin.Kokosin narsisseista pienen asetelman uudelle pikkupöydälleni sohvan viereen. Pöytä on siis vanha, löysin sen roskalavalta hylättynä. Pöytä on pieni ja keveä ja siinä on aivan mielettömän hienot muodot sekä jaloissa että kannessa. Mikä tuuri ja mikä löytö! Miten kukaan on voinut hylätä tuollaisen kaunottaren?Olen sovitellut pöytää useampaankin kohtaan kodissa, toistaiseksi se on jäänyt tuohon sohvan viereen. Se on hieman korkea tuohon, mutta tykkään että näen pöydän usein. Sen päälle on myös ihana koota asetelmia.


Narsissit saivat kaveriksi kupillisen helmililjoja, jotka vasta aloittelevat kukintaa. Olen myös ihan rakastunut vanhojen kirjojen kauneuteen ja asettelen niitä ruukkujen alle kauniiksi alusiksi. Niin turhamaista, mutta niin viehättävää.Seuraa Oravanpesää: Bloglovin' | Blogipolku | Instagram | Pinterest

8 kommenttia:

 1. On todella hieno pöytä. Hyväkuntoinenkin. Kannatti kantaa kotiin, ehdottomasti.
  Kiva narsissi-idea vaikka pääsiäisen iloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Pöytä on ehdoton aarre, se on todella hyvässä kunnossa ja todellinen kaunotar siroine muotoineen.

   Poista
 2. Onpa kivannäköiset nuo narsissit noissa Sukat makkaralla laseissa. Ihana kevät ja sipulikukat.

  VastaaPoista
 3. Niin suloiset ja pirtsakat!
  Ja tuo pöytä, lasit, kirja ja kuppi ovat todella kauniita. Kerroksellisuudesta syntyy tunnelma, jota ei uusilla esineillä tavoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Olet aivan oikeassa, että yhdistelemällä vanhoja ja uusia tavaroita saa aivan erityistä tunnelmaa luotua.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground