KISSALEIPÄ.

22 huhtikuuta 2021

Ruoalla saa leikkiä, jos sen tekee söpösti. Eikö vain? Söpöimmät asiat tulevat tietenkin Japanista, niin myös kissanmallinen leipä- tai kakkuvuoka. En ehkä kestä tätä söpöyttä, kun leipä on melkeinpä liian nätti syötäväksi.

Leivoin kissaleivän ja tein pienen aamiaiskattauksen sen kunniaksi. Katoin pöytään Saara Hopean kannun, jonka ostin Kierrätyskeskuksesta helmikuussa neljällä eurolla. Pähkäilen myisinkö sen eteenpäin vai yrittäisinkö kuitenkin kerätä mehusetin laseineen ja koreineen. Juomalasina on Herttua-sarjan viinilasi, joita hitaasti ja epävarmasti yritän haalia muutamat lisää. Snapsilaseja löytyisi helpommalla, mutta viinilasikokoja ei niinkään. Eikä ainakaan halvalla.


Miau!


Harvoin ostan appelsiineja, niiden käyttöliittymä on niin hankala. Tämäkin oli lopulta pakko syödä tiskipöydän yllä, jotta pöytäliina ja omat vaatteet säilyivät puhtaina.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

10 kommenttia:

 1. Nuo lasit mätsää tosi hyvin kannuun! Hieno löytö taas kerran. Ne halvat pelastukset on jotenkin parhaita esineitä, isovanhemmilta perittyjen lisäksi. :D

  VastaaPoista
 2. Voi, miten suloinen kissaleipä ja kaunis kattaus!

  VastaaPoista
 3. Niin söpö leipä, että sitä katsellessa hymyilyttää.
  Samaa mieltä appelsiinin käyttöliittymästä. Juuri nyt appelsiinit ovat todella hyviä, mutta niitä pitäisi syödä nakuna suihkukaapissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! <3 Tuo on ehkä se ainut tapa syödä appelsiineja ilman pyykkiä. :)

   Poista
 4. Ihana kissaleipävuoka! Mäkin haluan <3

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground