KARKKIPURKIT.

07 marraskuuta 2021


Muutama viikko sitten käväisin pitkästä aikaa Kierrätyskeskuksessa sisällä ja heti lähes ensi vilkaisulla löytyi aarteita - kaksi kannellista lasipurkkia. Lienevätkö karkkipurkkeja tms. jostain vanhasta kaupasta. Olin innoissani, sillä minulla on samaisia purkkeja kotona jo kaksi ennestään. Ajattelin, että sain kaksi pienempää lisää, vaan kotona ne paljastuivat hitusen isommiksi. Ei haittaa, sillä niihin mahtuu sisältöä enemmän.

Uusien purkkien myötä vaihdoin vanhojenkin paikkaa, jotta sain ne kaikki vierekkäin, lähelle liettä ja tiskipöytää. Tästä purkkien käyttö on huomattavasti helpompaa kuin edellisestä sijainnista. Purkeissa säilytän vehnäjauhoja, muroja, kaurahiutaleita ja sokeria. Tykkään säilyttää kuiva-aineet kauniisti lasipurkeissa ja näistä suurisuisista astioista on helppo annostella. Niissä on kaikissa tuollaiset metalliset Japanista ostettu keittolusikat, jotka oli pakko saada vaikken keittoja keittele tai syö. Ovat muuten kätevät annosteluun.


Reelinkitanko on vähän hassussa paikassa purkkeihin nähden. Pitäisi viitsiä nostaa tangon paikkaa. Tuon kärryn, jolla purkit ovat, piti päätyä talvisäilytyksen jälkeen mökille, mutta vuosien jälkeenkin se on tuossa oviaukon tukkeena. Se osoittautui todella tarpeelliseksi tavaroiden lasku- ja säilytystilaksi pienessä keittiössä, joten se saa olla tuossa edelleenkin. 
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Eeva, tykkään näistä kovasti ja ovat vielä käytännöllisetkin.

   Poista
 2. Kauniit ja noista on varmasti myös kätevä ottaa kuiva-aineita, kun suuaukko on tuossa asennossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Purkit ovat todella kätevä, kun suuaukko on helposti saavutettavissa ja iso.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground