TAITEILUJA.

13 maaliskuuta 2022


Oravanpesä tulppaani tulipa Riihimäen Lasi Välkky Nuutajärven Lasi Purtilo akryylimaalaus
Saimme viime syksynä kahden ystäväni kanssa idean, että ryhdymme kokoontumaan noin kuukausittain ja teemme yhdessä jotain hauskaa, käsitöitä, askartelua, taiteiluja yms. Ensimmäisen kerran kokoonnuimme tietenkin kick off -teemalla pikkujouluaikaan. Vietimme samalla myös ystäväni tupareita.

Oravanpesä tulppaani tulipa Riihimäen Lasi Välkky Nuutajärven Lasi Purtilo akryylimaalaus Anderssen & Voll Ildhane-kynttilänjalka punainen kierrekynttilä
Seuraava kerta venähti helmikuun puolelle, kun tuli kaikenlaisia koronakaranteeneja kerhomme jäsenille. Toisella kerralla olimme jo itse teossa ja kaivoimme ystäväni luona akryylivärit esiin. Ilta menikin mukavasti kuulumisia vaihdellessa, syöden ja juoden hyvin ja maalaten. Itse tartuin akryyleihin vuosien ellei jopa vuosikymmenen jälkeen. En ole pensseleitä heilutellut sen jälkeen kun lopetin painokangaskuosien suunnittelun ja tekemisen. Olikin kivaa puuhaa pitkästä aikaa ja varsinkin, kun sai rennosti vain maalailla oman mielensä mukaan eikä kaupallisuutta ajatellen.

Oravanpesä tulppaani tulipa Riihimäen Lasi Välkky Nuutajärven Lasi Purtilo akryylimaalaus

Illan aikana maalasin kolme taulua, mutta vain tuohon kuvissa näkyviin olen jossain määrin tyytyväinen. Sekin on alkanut näyttää vähän turhan levottomalta, mutta onneksi sen voi aina maalata päälle.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Onpa mukava ystäväpiiri. Yhdessä puuhailu on aina hauskaa, ja saa jotain aina väkerrettyäkin. Kaunis taulu. Akryylivärejä en olekaan käyttänyt. Pitäisi ehkä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! On hauskaa tavata ystäviä ja on kivaa tehdä yhdessä asioita. Mieli kevenee ja samalla saa jotain hauskaa aikaiseksi, ihan parasta! Akryylivärit ovat helppoja käyttää ja niitä saa monesta paikasta. Omani olivat vuosikymmenen vanhat, mutta vähän vettä sekaan ja ravistelua, niin olivat käyttökelpoiset.

   Poista
 2. Onpa ihanan kuuloista, että on tuollainen ´taiteilu`-tapaaminen ystävien kanssa. Näin aikuisenakin pitäisi vaan rohkeasti kokeilla ja nauttia kaikenlaisesta tekemisestä, eikä kyseenalaistaa osaamistaan. Lapsena sitä tuli tehtyä spontaanisti kaikkea ompelusta taiteeseen, eikä yhtään miettinyt ettei osaisi.
  Meillä oli joskus täällä päin sellainen Tilda-piiri. Ommeltiin Tilda-kankaista jos jonkin näköistä nukkea ja tyynynpäälistä. Periaatteessa niin turhaa, mutta niin rentouttavaa. Olihan siinä aina prosessi, kun kaikki piiriläiset toi oman ompelukoneen mukanaan, mutta yhdessä oli hauskaa puksailla. En yhtään muista, mihin tuo piiri sitten lopahti. Pitäisikin perustaa uudestaa jotain vastaavaa. Tilda-hommelit ei enää nappaa, mutta aiheitahan voisi aina vaihdella.
  Kiitos inspiksestä! Ja tuo taulu on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Meillä idea lähti siitä, kun on sellaisia paint & wine -tapahtumia, mutta korona-aika on laittanut ne jäihin. Sitten mietittiin, että ei tarvita mitään järjestäjää, kun tehdään itse. Tulee halvemmaksikin, kun haetaan itse viinipullot ja ollaan vuorotellen toistemme luona. :) Oli kiva maalailla, vaikka pääpaino olikin ystävien tapaamisessa ja kuulumisien vaihdossa. Seuraavalla kerralla suunnittelimme neulovamme sukat tai ainakin aloittavamme ne. Sitä voi tehdä paperia, keramiikkaa (tai ilmakuivattusta savesta) asioita, kukkajuttuja, kirjontaa, piirtämistä jne. Hirveästi mahdolliuuksia.

   Poista
 3. Ihana idea tuo 'puuhailukerho' ystävien kesken! Maalauksessasi on tosi energisoivat värit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauska tapa tavata ystäviä ja samalla saa tehtyä jotain kivaa.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground