VÄLKKY + VÄLKKY.

16 lokakuuta 2022


Oravanpesä Riihimäen Lasi Välkky design Tamara Aladin

Iloinen, vähän jo joulusta vihjaileva, löytö oli Riihimäen Lasin Välkky, joka löytyi Kierrätyskeskuksesta. Tamara Aladinin suunnittelema kynttilälyhty on yksi lemppareitani. Sellainen nimittäin jo löytyy kotoa. Kuvittelin, että ostin sen ehkä viitisen vuotta sitten, mutta blogini paljasti, että sen ostamisesta on jo yhdeksän vuotta! Siis yhdeksän, käsittämätöntä miten aika rientää! 

Tällä kertaa maksoin kynttilälyhdystä yhdeksän euroa, ei paha. Vanha blogipostaus ei kerro tuon vanhan hankintahintaa, muistelen sen ollaa 12 euroa, tosin muistelen ostaneeni sen Kierrätyskeskusta, mutta postaus paljastaa tuikkukipon ostetun itsepalvelukirppikseltä ja nyt hämärästi muistan sen. Eli muistiini ei kyllä kannata luottaa. Enkä kyllä muista sitä kermanekkaakaan, mikä myös postauksessa mainitaan.

Oravanpesä Riihimäen Lasi Välkky design Tamara Aladin

Olen Välkystä onnellinen, sillä onhan se lempiväriäni, vanhaa suomalaista lasidesignia ja kaiken kukkuraksi se on melko kissaturvallinen tapa polttaa lämpökynttilöitä. Tokihan näppärä kissa saa tuonne tassun tungettua, mutta sellaiset aikeet ehtii ehkä jo havaita ennakkoon. Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Hieno löytö, eikä todellakaan maksanut paljoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Vanha suomalainen lasi on nykyään aika arvossaan ja aika harvoin niitä näkee myynnissäkään.

   Poista
 2. Upea! Blogin pitäminen on siitäkin hyvä, että pääsee kätevästi tarkistamaan, koska mikäkin esine on ilmestynyt kotiin, kätevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva! Blogi on kyllä kätevä muistikirja asioille, jotka muuten helposti unohtuu.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground