ARABIAN BONBONNIER -HILLOPURKKI.

14 helmikuuta 2024

Arabian Bonbonnier hillopurkki, Scandia-lusikka, kaksi croisanttia ja salvianvihreä Teema-muki rottinkitarjottimella sängyssä.
Aamiainen sängyssä – mikä ihana konsepti! Harvoin vain tulee syötyä sängyssä, vaikka viikonloppuina olisikin aamuisin aikaa. Nyt virittelin mukavan pesän sänkyyn ja tarjoilin itselleni kahvia ja croisanttia omenahillolla sänkyyn.

Arabian Bonbonnier hillopurkki ja Scandia-lusikka

Koko idea lähti Kaisaniemen Kierrätyskeskuksesta löydetystä Arabian Bonbonnier -hillopurkista. Löysin purkin toissaviikolla 14,40 euron hintaan. Olen ihastellut Bonbonnier-purkkeja kaukaa, kun ne ovat aina olleet aika tyyriitä ja monesti ilman kantta. Nyt löytyi ehjä ja kannellinen yksilö ja vieläpä valkoisena, mielestäni oikein kohtuuhintaan. 

Arabian Bonbonnier hillopurkki, Scandia-lusikka, kaksi croisanttia ja salvianvihreä Teema-muki rottinkitarjottimella sängyssä.
Viime syksynä täydensin Hackmanin/Sorsakosken Scandia-kokoelmaani ja löysin hillopurkkiin Scandia-hillolusikan Liedosta, Osto- ja myyntiliike Simonilta, vitosella. Sitä oli jo tovin ehtinyt etsiä. Kokonsa puolesta lusikka on aivan täydellinen match purkin kanssa.

Bambumaljakossa kuivakukkia, joita haistelee musta kissa.
Hauska bambuinen maljakko löytyi taas Redin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Se oli pakko napata mukaan, koska siinä oli niin suuret Japani-vibat. Croissanttien alla oleva (mahdollisesti) Kupittaan Saven lautanen löytyi taas Kyläsaaren Kiken ilmaisosastolta.

Kuivattuja helminukkajäkkärän kukkia bambumaljakossa.

Aamiaiskori sägyllä, musta kissa haistelee kahvimukia.

Ihanaa ystävänpäivää ystävät!
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää sinulle ja myös Misolle!
  Hieno purkki. Valkoisena minusta kaunein, joskin muita värejä en ole edes nähnyt.
  Tykkään Scandiasta. Minulla on vain sarjan kakkulapio, joka ei ole nykyään tuotannossa. Ai niin, ostin viime keväänä myös salaattiottimet, kun Iittalalla oli -50 % -kampanja. Äidilläni oli pienikokoinen kastikekauha, joka harmikseni katosi vanhempien asunnon tyhjennyksen tiimellyksessä. Ehkä joku sisaruksista otti sen ilmoittamatta muille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkki on tosi kiva ja just hyvä hillolle. Scandia on kiva sarja, olen sitä haalinut käytettynä. Sarjan hinta on noussut kierrätettynäkin, luulen että uudelleen tuotantoon otto vaikutti siihen. Onneksi osia on itselleni kertynyt jo sen verran paljon, että hirveästi ei tarvitse enää uusia osia löytää.

   Poista
 2. En ole tainut aiemmin nähdä valkoisena, ihana.

  VastaaPoista
 3. Nuo purkit on aivan ihania ja tuo valkoinen on nappilöytö! Scandia-hillolusikasta olen suorastaan kateellinen. Ehkäpä joskus tulee kohdalle, toivottavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hillolusikoita on kyllä todella vähän liikkeellä, itsekin etsin sitä pitkään. Voisin itsekin ostaa vielä toisenkin, kun on niin kiva!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground