FOCUS GLÖGIIN.

09 joulukuuta 2008

Ulkoilu märässä lumisateessa piristi, mutta myös kasteli. Hieman kohmeisen olon sulattajana toimii kuuma glögi rusinoilla, mutta ilman manteleita. Parhaimmalta glögi maistuu Marimekon punapilkullisista Focus-mukeista.

Sain muutam vuosi sitten ystävältäni syntymäpäivälahjaksi sekä punapilkullisen että mustapilkullisen mukin. Siitä lähtien olen halunnut niitä lisää, ongelma vain on ollut etten ole osannut päätää kumpaa väriä haluan vai haluanko molempia.

Muutama viikko sitten päätin, että ostan kolme punaista mukia lisää. Se ei ollutkaan niin helppoa. Kiersin useamman Marimekon myymälän, eikä missään näkynyt Focusta punaisena. Lopulta rohkaisin itseni kysymään myyjältä niitä. Ystävällinen nainen katsoi koneelta ja totesi ettei niitä löydy Helsingistä mistään. Myyjä ystävällisesti sitten tilasi haluamani kolme kappaletta Lahdesta ja jo seuraavana päivänä sain soiton, että mukit olivat jo noudettavissa.

Etteivät vaan ole lopettamassa punaisten Focuksen tuotantoa? Mustia meinaan oli monissa paikoissa. Jos tilaa olisi enemmän voisin haltua muutaman mustankin lisää, mutta tällä hetkellä ne eivät mahdu mihinkään.


Focus-muki ja -kangas {suunnittelija Anna Danielsson, Marimekko}

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground