JOULUORAVAT.

15 joulukuuta 2008

Joulutervehdykset lähtivät tänään postiin. Aloitin koko urakan vasta eilen illalla. Olin tuumaillut erilaisia vaihtoehtoja ja rautalangan vääntely vei voiton. Materiaaliksi valitsin jo vuosi sitten ostetun kullan värisen ohuen langan. Jo viime vuonna piti vääntää rautalangasta, mutta silloin kortit menivät leimailuksi.

Skannasin isänpäiväksi tekemäni oravanaulakon mallipiirustuksen, pienensin ja printtasin sen ulos. Ensimmäisen jaksoin tehdä vielä hyvin orjallisesti piirustuksen mukaan, mutta jo seuraava meni vähän sinnepäin. Sormenpäät kipeinä vääntelin kaikki kurret kerralla.

Tänään leimailin tervehdyksiä varten {ei oikein voi puhua korteista} "käsin tehty"-lappuja, kirjoitin käsin joulutervehdyksen toiseen lappuun ja mustalla satiininauhalla yhdistin kaikki kolme. Näin jouluoravaa voi käyttöö koristeena ja samalla siinä on kiinni joulutervehdykseni ja tieto omin pikku kätösin väännellystä oravasta. Sujautin kirjekuoreen palan tukevaa paperia, jotta oravat eivät vääntyile postin matkassa muodottomiksi.

Saa nähdä tuleeko saajilta kommentteja!

Jouluoravat {rautalanka}


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground