SIEVÄ RÄTTI RÄTTINEN.

13 huhtikuuta 2009

Olen pitkään hinkunut itselleni sellaista Ricen {tai jonkun muun} neulottu/virkattu värillistä tiskirättiä. On ekologisempaakin pestä ja uudelleen käyttää riepuja kuin ostaa uusia ja onhan ne paljon kauniinpiakin!

Olin jo ostamassa sellaista Pinosta, mutta oikeaa punaisen sävyä ei ollut tarjolla. Kävin ainakin kolmena sunnuntaina Maloun ikkunan takana kuolaamassa ihanan värikkäitä rättipinoja. Kun netistä selvisi putiikin olevan Ricen jälleenmyyjä. Onneksi kauppa oli aina visusti kiinni etten päässyt sisään tuhlaamaan pennosiani. Siellä oli kaikkea muutakin ihanaa! Sitten järki käski tehdä rätin itse.

Minulla on viime syksyn neuleprojektista {kauluri} jäljellä useita Novita Bambu -lankakeriä. Monissa blogeissa on juuri tuosta langasta virkattu tai neulottu rättejä, joten siis minäkin. Ensimmäinen käsiin osunut virkkuukoukku sai kelvata ja sitten vaan koukkuamaan. Ensimmäisen aloituksen purin, kun liinasta meinasi tulla extra large -kokoinen. Virkkaaminen olikin niin koukuttavaa puuhaa, että otin virkkuuni mukaan työmatkallekin. Töissä olisi tehnyt mieli vain virkata eikä tehdä lainkaan töitä...

{tiskiharja on ostettu vuosia sitten Ihana Livingin myymälästä Kuopiosta, en vain raaski käyttää harjaa...}

Vieläkään rätti ei ole käytössä, käytän ensin vanhat liinat loppuun. Ja teen ainakin yhden vielä, on sitten toinen rätti varalla kun toinen on pesussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground