MUSTIKAT JÄÄSSÄ.

21 heinäkuuta 2009

Olen tuntenut aina suurta intohimoa jäädykkeitä kohtaan. Harmillisesti viimeiset kahdeksan vuotta olen asunut asunnoissa, jotka ovat olleet niin huonosti varusteltuja etteivät ole sisältäneet pakastinta. Nyt kun kerran sellainen ylellinen kodinkone löytyy, on sitä siis hyväksi käytettävä! Selasin lehdistä talteen repimiäni reseptejä ja löysin MeNaiset/10.6.2004 olleen mustikkatikku-ohjeen.

Ohjeen ainekset olivat helpot, tarvitaan vain mustikoita, tomusokeria ja vaniljajogurttia. Niin ja ne puikkomuotit. Kävin Ikeassa, kahdessa Kodin Ykkösessä, kahdessa Sokoksessa, Anttilassa, Tarjoustalossa ja Stockmannilla. Tuloksetta. No, okei. Olisi löytynyt sellaisia Muumi-muotteja, mutta niille minä sanon ei kiitos! Onneksi olen nähnyt kuvan jossain blogissa, jossa jäädykettä oli laitettu Ikean jääpalamuotteihin ja niitän minulta onneksi löytyi jo omasta takaa!

Mustikkatikut

2 dl mustikoita
2 rkl tomusokeri
2 dl vaniljajogurttia

Soseuta mustikat. Lisää sokeri ja jogurtti. Jaa seos puikkomuotteihin ja jäädytä pakastimessa.


Mössöstä tulee neljä tikkua tai n. 20 jääpalamuotin kuviotaNAM!
.

Viimeinen kuva ei liity mitenkään jäädykkeisiin, ostin tiimarin alesta uusia paperilautasliinoja ja hennon turkoosi servetit yhdistettynä tuohon telineeseen ovat vain jotenkin niin silmäkarkki yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground