PARVEKKEELLA.

20 heinäkuuta 2009

Seuraa lisää kuvia parvekkeelta. Tällä kertaa painotus on elottomissa esineissä ja asioissa parvekkeellani. Lämpimät illat ja helteinen viikonloppu on kutsunut viettämään aikaa parvekkeella. Asunnon sisustus ja tavaroiden järjestely on jäänyt vähemmällä, mutta ehtiihän sitä sisätiloissa puuhailla sitten kun ei enää tarkene olla ulkona!
Pitäähän "japanilaishenkisessä" puutarhassa olla vesiaihe. :) Kätevä myös kissan juoma-astiana, vesihän maistuu aina paremmalta ulkona kuin omasta vesikupista!Kylmää betonillattiaa on pehmentämässä ruokomatto {tms,} vanhempieni kätköistä. Se on liian pieni ja typerästi vinottain, mutta se on kulkureitillä ja en raaski ostaa isompaa mattoa tähän hätään parvekkeelle.


Istuimena on yli kolmekymmentä vuotta vanha korituoli, myöskin vanhempieni luota. Tästä istuimesta tappelemme Kissan kanssa päivittäin. Kun nostan takamukseni, viuh vaan, on Kissan nautinnollisesti makaamassa jo tuolissa! Parvekeella on myös pinossa kaksi vanhaa tuolia turkulaisen koulun kaatopaikkakuormasta, mutta ne eivät oikein kelpaa. Eivät edes pehmustettuina.


Syksyä odotellessa vein parvekkeelle edellisessä asunnossa kattovalaisimen virkaa hetken hoitaneen roikkavalaisimen. Joka kerta kun valaisimen laittaa päälle, se alkaa haista pahalle. Jos se ei niin haittaisi ulkona. Haaveissa on kyllä vähän toisenlainen valaistus, mutta saa nähdä jääkö se toistaiseksi vain haaveeksi....


Vaahteran varjot levyseinällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground