LEIMAILEMISIIN!

18 lokakuuta 2009

Näistä leimailuista innostuneena piti tuoda lisää tarvikkeita seuraavia askarteluja varten. {ja mitä Japanista ei löydy, sitä ei tarvita paitsi deodoranttia! :)} Suomesta en ole mistään leimoiksi sopivaa ainesta löytänyt, mutta Japanissa tarjontaa oli runsaasti, suorastaan hyllytolkulla. Japanilaiset taitavat tosin muutenkin olla "vähän" leimailukansaa. Leimamateriaali on kuin pyyhekumi, mutta vain isompana. Helpompaa kaivertaa kuin linolevy. Jos siis olisi kärsivällisyyttä ja taitoa. :)


Valikoiman laajuuden edessä ja kielitaidottomana olin ymmälläni leimahyllyn edessä, mutta nappasin Tokion Loftista kaksi erilaista n. 10 x 15 cm kokoista levyä. Toinen on vaaleanpunainen, ihan kai vain ulkonäkösyystä. Kotona huomasin sen olevan Kiinassa valmistettua ja toinen japanilaista. Pienemmät, ympyrän- ja neliönmalliset ostin Nagoyasta. Craftworld-nimisestä kaupasta, joka sijaitsee Melsa- ja Skyle-tavaratalojen kuudennessa kerroksessa. Olin lukenut vinkin lentoemojen kaukoidän shoppailu -oppaasta, mutta päädyin paikalle vahingossa. :) Sinne ei muuten kannata mennä korutarvikkeiden takia, niitäkin löytyy, mutta on parempiakin paikkoja.

Noita kaivertimia minulla oli jo ennestään kaksi. Tilasin ne Etsyn kautta Japanista ja nyt sattumalta löysin niitä lisää. Menin vinkin perässä Harajukun Daisoon, jonka erinomaisuutta en viime vuoden reissulla tajunnut. Daiso on yksi japanilaisista 100 jenin kauppaketjuista. Kaikki kaupassa on siis 100 jeniä, viime kesän kurssin mukaan se on n. 0,80 euroa. Eli aika edullista. Daisosta sitten ostin kaivertimia ja mukaan lähti kaksi kahden settiä. Yhteensä siis alle kaksi euroa!

Nyt vaan enää pitäisi alkaa kaivertamaan, mutta on tyhjän arkin tai leimasinmateriaalin kammo. Ei uskalla. Haluaisin tehdä tuosta pienestä pyöreästä oman signeerausleimasimen. Olen tehnyt jo aikaisemmin siihen luonnoksiakin, mutta en vain uskalla tarttua veitseen ja antaa palaa. Jos menee pieleen, niin sitten pitää tehdä uusi matka Japaniin materiaalin ostoa varten. Ei hullumpaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground