POKKARIN KANNET osa 2.

21 joulukuuta 2009


Ystävä hihkaisi kesällä, että tekemäni pokkarin kannet ovat niin kivat, että tahtoo sellaiset. Tämä muistui mieleeni näin ystävän syntymäpäivän, joulun ja hänen esikoisen syntymän aikaan. Koska huopaa minulla oli edelleen ja kirjontalankojakin on enemmän kuin tarpeeksi ja helmiäkin on "vähän" kertynyt, ei ollut mitään syytä olla tekemättä pokkarin kansia lahjaksi.Päädyin yhdistämään mustaan huopaan turkoosia lankaa ja silkkinauhaa valkoiseen hileiseen helmeen. Käytin koko- ja kaavamallina kesällä tekemääni, kirjoin kannet yhteen ja ompelin silkkinauhan kiinni ja kiinnitin siihen helmen. Kirjakaupasta löytyi kansien väliin myös sopiva pokkari Alison Maloneyn "Äitien kirja -maailman parhaalle äidille".

"Äitien kirja on varsinainen selviytymisopas jokaiselle äidille! Teos sisältää hupaisia ja käytännöllisiä ohjeita mm. miten selvitä lapsen teini-iän tuomista tunnemyrskyistä, miten saada lapset viihtymään pitkillä automatkoilla ja miten painajaispeikko kesytetään. Kirja antaa myös 10 hyvää syytä jättää kotityöt väliin! Iloa ja hyötyä äideille!"
-Suomalainen kirjakauppaKirjasta löytyy siis kaiken sorttista ohjesta ja mikäs sen paremmin sopisi tuoreelle äidille. Lahja on luultavasti jo saapunut perille ja oletan ettei nettisurffailuun ole nyt aikaa eikä kiinnostusta, joten uskallan kuvat jo julkaista...

4 kommenttia:

 1. Kiva idea, täytyy pitää mielessä ensi joulun lahjatohinoissa... :)

  VastaaPoista
 2. Jep, nopea ja helppo tehdä. :)Vinkkinä: huopa ei ehkä ole se paras mahdollinen materiaali, se nyppyyntyy käytössä nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Oikeassa olit, etten tänne ole kovasti ehtinyt kuvia katselemaan. Todella hieno lajha on :o) Kiitos, kiitos, kiitos !!!

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä, ole hyvä, ole hyvä! :) Ja kiits!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground