KIRSIKKA KAKUN PÄÄLLÄ.

23 lokakuuta 2010

Oravanpesä on saanut tunnustuksen {jo aikoja sitten} Blandadin Heidiltä, jonka käsittämättömän hienoa pullonkorkkia kadehdin!

Kiitos!1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you

Olethan tavannut jo ihanan kawaiin Marun, japanilaisen skotlannin luppakorvan? Entä kurkistanut australialaisen taiteilijan ja graafisen suunnittelijan, joka asuu Tokiossa Hello Sandwich -blogiin. Japanilainen ruoka, estetiikka ja upean tunnelmalliset valokuvat kohtaavat it will stop raining -blogissa. Lisää kaunista japanilaista tunnelmaa löytyy jollygoo-blogissa, jonka kirjoittajalla Hikillä on aivan hurmaava pikkupuoti, Uguisu. Ihan omanlaisensa kosminen tunnelma löytyy Olyn Just Like Honey -blogista.


2. List 3 things you love
 • Kissat
 • Oravat
 • Oma koti
3. Show a picture you love and explain why


Kuvassa on rakkaimpani, pieni karvaturrini, jonka seurallisuus on vailla vertaa, nappisilmä, hellyydenkipeä hurinaattori, joka unettomina öinä kehrää minut uneen pääni päällä köllien, aamuisin valvoo suihkussa käyntiä ja tarkistaa aamiaisen terveellisyyden. Mitään ei tarvitse tehdä yksin, aina löytyy utelias kaveri ja aina parempi, jos mukana on lehtiä, laatikoita tai kasseja. Viimeisin kuva kultahippusesta, joka löysi taas laatikon, kun siirsin sen työpöytäni alle.

2 kommenttia:

 1. kyseinen yksilö on tämä:

  http://www.jonathanadler.com/Squirrel-Bottle-Stopper/

  Kannattaa tsekata myös muut Jonathan Adlerin orava-jutut! Sain muuten pullo-oravan aivan ihanassa paperissa, jossa oravankuvia siinäkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! :)

  Olen joskus törmännyt ennenkin tuon Adlerin töihin blogeissa ja niissä on kivaa jujua.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground