NEKOTALO.*

10 lokakuuta 2010


Kesän Paraisten retkeltä löytyi paikalliselta kirppikseltä pärekopan lisäksi myös puinen talolokerikko hintaan 2 €. Ei paha. Lokerikko sai pintaansa heti valkoisen värin. Omaa paikkaansa talo etsi hetken, kunnes kotiutui myös CD-levyilleni tarkoitettu kaappi. Kaapin päällä on kuin tilauksesta paikka lokerikolle.


Isäni heitti kesällä idean ihan ohimennen, että talo voisi saada asukkaiksi japanilaisia pikkukissoja. Ja miten loistava idea olikaan! Vanhat ja nyt uudet kaverit saivat oman tilansa talosta.Koska Nekotalossa* ollaan vieraanvaraisia, tilaa on myös muutamalle origamilinnulle, sydäntehtaalle ja oravalle.Origamilinnut ovat ensimmäiseltä Japanin matkaltani. Tokiossa majapaikkana ollut Ryokan Sawanoya ilahdutti matkaajia tyynyn päällä olleella kurjella ja aamiaisella syömäpuikkojen koristeena oli toinen lintu. Sydäntehdas on ostos Etsystä, Heart Factoryn on Pearson Maron -kaksikon käsialaa. {kauppa ja blogi}

Orava on myös kotoisin Japanista. Se on Natural Kitchen -kaupasta. Natura Kitchen on 100 jenin {tai veroineen 105 jenin} kauppa. Kaikki maksaa kaupassa 100 jeniä, joka matkani aikaan oli noin 1 € {elo-syyskuussa jeni oli todella kallis}. Natural Kitchen ei ollut perinteinen säläkauppa, vaan todella ihastuttavasti esillepanoihin satsannut zakka-tyylinen 100 jenin kauppa. Valikoimassa oli erilaisia pieniä kodin tilpehöörejä, astioita, tekstiilejä, askartelujuttuja yms.


*Tokion Koenjissa on Nekotalo, joka vuokraa huoneita suomalaisille. Neko on japania ja tarkoittaa kissaa.

2 kommenttia:

  1. Ääääh, mä en kestä, niin ihana :D ihan huippuhauska idea ja näyttää kauniilta.

    Tämä blogi on kyllä aina yksi omista lemppareista. Sain tuliaisena pullonkorkkioravan (http://blandad.blogspot.com/2010_09_01_archive.html) ja heti tuli mieleen Oravanpesä.

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos, kiitos!

    Olen suorastaan vihreä kateudesta tuosta aivan ihanasta pullonkorkista, mulle ja! :)

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground