KORTTITELINE.

12 helmikuuta 2011

Olen joissain {en ikinä tajua laittaa muistiin, missä olen mitäkin nähnyt} blogeissa nähnyt kodeissa kaupoista tuttuja korttitelineitä ja ajatellut, että mulle kans! :) Ostelen kortteja muistoiksi ja viime aikoina olen teippaillut niitä työpöydän ylle, mutta nyt lähi-Fidasta löytyi kauan haaveilemani korttiteline. Vieläpä hyväkuntoinen ja mustahko, vähän röpelöä harmaata seassa, teline. Fidassa oli juuri tulevan remontin takia kaikki tuotteet -50 % ja tälle jäi hintaa vain 2,25 euroa.


Nyt kelpaa laittaa {ja ostaa} kortteja esille! Lopullinen paikka on luultavammin juuri tuo missä kuvatkin on otettu. Sijainti vain vähän ylemmäs, kunhan joku {=isä} ehtii tänne päin porailemaan. Onhan minulla kaksikin poraa, mutta en pidä niiden käytöstä, vaan jätän sen suosiolla muille... :)

4 kommenttia:

 1. Tuo on hyvä! Yleensä ei haluaisi painaa nastanreikää kauniiseen korttiin.

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Olen ihan fiiliksissä tämän telineen mahdollisuuksista. Huomasin juuri, että siihen voi säilöä myös A6-kokoisia kirjekuoria, korttipohjia yms. yms.

  VastaaPoista
 3. Hihii, ai sullakin porailee isukki. Mun pitäisi opetella poraamaan, kun isä on 70 v. eikä sitä enää viitsisi rasittaa tällaisilla. Vaikka pirteä tyyppi onkin.

  VastaaPoista
 4. Joo! :) Munkin pitäis opetella, kun isä asuu niin kaukana ja mä raukka joudun odottelemaan näiden keskeneräisten projektien kanssa... :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground