RUSKEA JA LIITO-ORAVA.

20 helmikuuta 2011

Kummallinen poikkeus kotini värimaailmassa, ruskea. Tyyny on vanhempieni luota ja muistaaakseni jonkun sukulaistädin tekemä. Ihanan retro, mutta ruskea ei vaan miellytä minun silmääni. Pientä siedätyshoitoa väriin ja tyyny saa majailla sängyssä mustavalkoisten kanssa. :)

Toissa vuonna ostettu liito-orava sai lajitoverikaverin, Japanista sekin. Hiroshima City Museum of Contemporary Art -museon pienessä museokaupassa tuli vastaan liito-oravakortti, joka oli samoin kuin edellinenkin muotoon leikattu ja muutenkin kuin aivan vastustamaton. Emmin hetken ostoa ja kun päähäni pälkähti ajatus tästä kaksikosta, kiikutin kortin kassalle heti. Olisi kyllä kaduttanut, jos olisin toisin toiminut! Kortin orava on Misawa Atsuhikon käsialaa.


3 kommenttia:

 1. Minullekaan ei ruskea kolahda. Mutta tuo tyyny on aika hauska.

  VastaaPoista
 2. Minun mielestäni tyyny on ihanan värinen. :) Kotoani löytyy kaksi tuollaista aivan samanlaista, tosin violetti-sävyisinä. Kirppikseltä löytyneet.

  VastaaPoista
 3. Ruskeaa rumempaa ei ole kuin beige. :) Ja tämä ei TIETENKÄÄN koske kissoja! {nim.merk. kotona maailman kaunein kissa :)}

  Joo, mä olen nähnyt näitä samanlaisia tyynyjä erivärisinä ja harmitellut, että just tän värinen on sattunut itselle.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground